Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Ultima actualizare:

    Demi Moore şi Ashton Kutcher au fost împreună din 2003 până în 2011foto: Profimedia
Demi Moore şi Ashton Kutcher au fost împreună din 2003 până în 2011foto: Profimedia

Demi Moore a povestit unul dintre cele mai negre momente din viaţa sa: cum a pierdut o sarcină în 2004, care a dus la dependenţă de droguri şi alcool. Actriţa de 56 de ani a făcut dezvăluirile cutremurătoare în cartea sa, "Inside Out", care va ieşi luna aceasta.

Demi a povestit că tocmai începuse relaţia cu Ashton Kutcher, care este cu 15 ani mai mic decât ea, când a rămas gravidă cu o fetiţă. Avea 42 de ani atunci şi a pierdut sarcina când era deja în luna a şasea. Cuplul, care a început relaţia în 2003, aveau deja un nume pentru bebeluş: Chaplin Ray. Actriţa s-a învinuit pentru avortul spontan şi a început să bea pentru a evita durerea. Au încercat să mai facă un copil şi au apelat la tratamente de fertilizare, dar degeaba. Atunci, Demi a început să bea şi mai mult şi a început să ia şi pastile antidepresive. 

Ashton şi Demi s-au căsătorit în 2005 şi s-au despărţit în 2011. În acest timp, actorul chiar a înşelat-o. Însă viaţa fără Ashton nu a fost mai bună. În 2012, Demi a făcut o criză după ce a fumat canabis sintetic. Atunci a decis să meargă la o clinică de reabilitare. "Ceva nu era bine clar, nu avea carieră, nu aveam o relaţie", a povestit Demi, conform dailymail.co.uk.

Demi Moore are trei fete cu Bruce Willis

Demi Moore şi Bruce WIllis, cu cele trei fete, Rumer, Scout şi Tallulah, în 2001
Demi Moore şi Bruce WIllis, cu cele trei fete, Rumer, Scout şi Tallulah, în 2001

Vedeta a vorbit deschis şi despre Bruce Willis, cu care are trei fete, şi a recunoscut că fostul soţ nu o lăsa să muncească pentru că îşi dorea să stea mai multe cu copiii. Demi este mândră de cele trei fete, Rumer Willis, 31, Scout Willis, 28, şi Tallulah Willis, 25 şi spune că "m-au ajutat să schimb modelul impus de părinţii mei". 

Ea mai vorbeşte şi despre propria ei copilărie: părinţii ei erau hippie şi abuzau de substanţe. Demi îşi aminteşte cum a fost nevoită să scoată pastile din gura mamei sale, ca aceasta să nu facă suprafdoză. 

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net