Demi Moore e fantastică! Ce salt de gimnastă face actrița de 58 de ani!

Ultima actualizare:

    Demi moore, fenomenală la 58 de ani: stați așa că ne arată, cum sărea când era fată!foto: Instagram
Demi moore, fenomenală la 58 de ani: stați așa că ne arată, cum sărea când era fată!foto: Instagram

Demi Moore, de 58 de ani, i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de baie, la bordul unei ambarcațiuni, în largul mării. Demi face un salt demn de o gimnastă și demonstrează încă o dată forma fizică remarcabilă pe care și-o menține cu exerciții zilnice de yoga și gimnastică de întreținere.

Demi Moore este incredibilă la vârsta de 58 de ani. Actrița din ”Striptease” și ”Fantoma mea iubită” și-a șocat admiratorii cu o fotografie neobișnuită! Ea a postat recent o poză pe contul ei de Instagram în care apare în timp ce execută un salt ce sfidează gravitația! Aflată în Veneția, la Festivalul de Film și la evenimentele de modă organizate aici, Demi a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în largul mării Mediterane. Nu putea rata momentul și și-a făcut o fotografie în costum de baie. Demi Moore are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari și continuă să pozeze pentru diferite campanii publicitare. Ea nu se dă înapoi nici de la paradele de modă, unde face senzație ori de câte ori apare.

Citește și:

Ce sexy e Demi Moore la 58 de ani!

Demi Moore neagă că s-ar fi operat

A trecut peste pandemie alături de fostul soț

Bruce Willis, în vârstă de 66 de ani, a stat aproape două luni în casa din Idaho a fostei lui soții Demi Moore, 58 de ani. Alături de fiicele loe Tallulah, de 28 de ani și de Scout, de 29 de ani, Bruce Willis și Demi au făcut haz de necaz în timpul pandemiei, ca în ”Decameronul” lui Boccaccio. După ridicarea restricțiilor, la vila lui Demi a sosit și actuala soție a lui Bruce cu cele două fiice ale ei, Mabel, 10 ani și Evelyn, 7 ani. Emma Heming, 43 de ani, a întârziat pentru că a trebuit să o îngrjijească pe una dintre fete care s-a înțepat într-o seringă aruncată într-un parc din Los Angeles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net