Demi Moore, felicitată de nevasta fostului soț

13 noiembrie 2020
article img
Emma și Bruce Willis au făcut și reclamă la cartea lui DemiFoto: Instagram

Demi Moore a fost felicitată de nevasta fostului ei soț, Bruce Willis. Emma Willis este foarte apropiată de aceasta.

Actrița Demi Moore a împlinit vârsta de 58 de ani miercurea trecută și a fost felicitată de nevasta lui Bruce Willis(65 de ani). Emma Willis (42 de ani) i-a scris vedetei cunoscute pentru rolul din filmul ”Striptease”: ”La mulți ani, Demi, te adorăm”. Demi Moore a fost măritată cu Bruce Willis între 1987 și 2000. Din 2009, Bruce s-a însurat cu Emma. Demi a rămas foarte apropiată de fostul ei bărbat. Ba chiar și-a petrecut carantina cu el și Emma și cele două fiice ale acestora, Mabel și Evelyn, în Los Angeles. Tot de ziua lui Demi Moore, fiica ei, Rumer Willis, de 32 de ani, a pus pe rețelele sociale o poză șocantă a acesteiea, în lenjerie intimă, din spatele camerelor de filmare, de pe vremea când turna pentru ”Striptease”, în 1996.

Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Demi are trei fiice din căsătoria cu Bruce Willis

“Durul” Bruce Willis (60 de ani) este topit după cele 5 fiice ale sale, Tallulah (26 de ani), Scout (29 de ani) şi Rumer, pe care le are din căsnicia cu actriţa Demi Moore, şi micuţele Mabel (8 ani) şi Evelyn (6 ani), născute de cea de-a doua soţie, fotomodelul şi actriţa Emma Willis. Însă faţă de Tallulah a avut întotdeauna o atracţie deosebită, iar sentimentele sunt reciproce. În 2014, când aceasta a avut probleme cu dependenţa de alcool şi droguri, intervenţia tatălui a fost salutară. Ea a ascultat de Bruce şi a intrat la dezintoxicare, după care s-a cuminţit. Demi Moore a fost felicitată de soția fostului ei soț, Bruce Willis, Emma Willis.