Demi Moore s-a tunat de 225.000 €

22 octombrie 2009

Demi Moore, de 46 de ani, neagă vehement că a folosit bisturiul pentru a se înfrumuseţa. Nimeni nu a pus la îndoială acest fapt dat fiind că vedeta de la Hollywood nu este chirurg estetician...

Medicii explică, însă, pas cu pas, la ce operaţii a recurs actriţa pentru a încerca să se menţină tânără: Liposucţie, lifting facial, mărirea sânior, îndepărtarea ridurilor cu Botox, ridicarea feselor şi chiar înlocuirea dinţilor cu unii de porţelan.

Toate acestea au costat-o pe soţia "puştiului" Ashton Kutcher 225.000 de euro.

Pare un mizilic la averea de peste 700.000.000 de euro a actriţei americance, dar, probabil, Demi ar fi dat şi mai mult ca operaţiile să iasă perfect... Pentru că investiţia vedetei nu a fost tocmai profitabilă.

Aşa s-a tunat Demi Moore

Botox

Îndepărtarea ridurilor şi obţinerea unei imagini mai tinere fără intervenţie chirurgicală şi fără răni este posibilă prin aplicarea Botoxului (toxina botulinică de tip A).

«Dinţi de porţelan»

Piese subţiri modelate din porţelan având forma dintelui, care se adaptează pe partea frontală a dintelui.

Liftingul facial

Este o operaţie care ridică pielea de pe faţă, uneori de pe gât, prin îndepărtarea pielii în exces, a grăsimii subcutanate şi prin transformarea ţesutului fibros mult mai ferm.

Implant de silicon

Operaţia de augmentare a sânilor are ca scop mărirea în volum a acestora prin introducerea unui implant mamar.

Liposucţia

Reprezintă aspiraţia grăsimii prin metoda chirurgicală. Se realizează o mică incizie a grăsimii superficiale sau profunde. Este cea mai frecventă operaţie estetică.

Ridicarea feselor

Este o procedură chirurgicală care implică îndepărtarea tegumentului şi a grăsimii în exces de la nivel fesier.