Demi Moore salvatoarea păsărelelor! Actrița de 58 de ani și-a surprins fanii cu o poză înduioșătoare


    Demi Moore, 58 de ani, a ținut în palmă cele două păsărele până s-au odihnit apoi le-a lăsat să zboarefoto: Instagram
Demi Moore, 58 de ani, a ținut în palmă cele două păsărele până s-au odihnit apoi le-a lăsat să zboarefoto: Instagram

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a salvat două păsărele speriate care au aterizat din întâmplare în curtea casei ei. Actrița a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare ținând două zburătoare neajutorate în palmă. Actrița din ”Fantoma mea iubită” a mărturisit că ”după ce și-au tras un pic sufletul, cele două înaripate și-au continuat zborul”.

Demi Moore a primit apelativul ”salvatoarea păsărilor” pe rețelele de socializare după ce a postat câteva fotografii în care apare cu două păsărele în palmă. Actrița de 58 de ani a povestit că luni, 21 iunie, se relaxa în curtea fermei ei din Idaho când a auzit câteva părăsi ciripind speriate. A alergat într-un suflet și a descoperit doi pui de vrăbiuță sau de graur (n.a. părerile fanilor lui Demi Moore au fost împărțite cu privire la specia din care făceau parte zburătoarele). Demi se află în continuare la ferma ei din Idaho unde a petrecut întreg anul 2020, ascunzându-se de pandemia de COVID-19. Ea și-a amenajat un birou în baie (camera în care se relaxează total) și lucrează de acasă la diferitele proiecte și face conferințe online cu prilejul lansării cărții ei autobiografice.

Citește și:

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

Demi Moore a ”petrecut” carantina, în familie, cu fostul soț

Au petrecut carantina impusă de pandemie împreună! Bruce Willis, în vârstă de 66 de ani, a stat aproape două luni în casa din Idaho a fostei lui soții Demi Moore, 58 de ani. A tuns-o scurt pe fiica lui, Tallulah, 27 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica Scout, de 29 de ani și s-a distrat alături de iubiții fiicelor lui. După ridicarea restricțiilor, la vila lui Demi a sosit și actuala soție a lui Bruce cu cele două fiice ale ei, Mabel, 9 ani și Evelyn, 6 ani. Emma Heming, 42 de ani, a întârziat pentru că a trebuit să o îngrijească pe una dintre fete care s-a înțepat într-o seringă aruncată într-un parc din Los Angeles.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png