Demi Rose s-a pozat fără lenjerie intimă, în Egipt!

Demi Rose (27 de ani) a ridicat mercurul din termometre zilele trecute, în Egipt! Modelul a lăsat puțin loc imaginației, după ce s-a fotografiat într-o ținută sumară.

Demi Rose s-a fotografiat într-o ținută sumară (Foto: Instagram)
Demi Rose s-a fotografiat într-o ținută sumară (Foto: Instagram)

Citește și: Așa merge o bombă sexy pe bicicletă! Costumul de baie, prea mic pentru formele lui Demi Rose

Vedeta a purtat un sutien inedit din ratan, de la casa de modă NUÉ, în valoare de 700 de dolari, iar în partea de jos și-a acoperit zonele intime cu o eșarfă albă. Ce a atras atenția fanilor a fost faptul că nu a purtat lenjerie intimă.

Demi, care are o avere de 4 milioane de dolari, și-a accesorizat ținuta cu o geantă aurie, iar părul și l-a prins într-un coc. „Dumnezeu este în detalii”, a scris Demi Rose în dreptul fotografiilor incendiare publicate pe Instagram.

Vezi și: E plătită să-și plimbe fundul prin lume! Demi Rose, cel mai vânat fotomodel

Demi Rose este bisexuală

Vedeta a dezvăluit recent că este bisexuală (Foto: Instagram)
Vedeta a dezvăluit recent că este bisexuală (Foto: Instagram)

 Recent, ea și-a uimit fanii atunci când a dezvăluit că este bisexuală. În trecut s-a iubit cu rapperul Tyga (33 de ani) și se pare că acum este gata de o relație cu o femeie. Modelul nu a discutat anterior despre sexualitatea ei, dar a recunoscut fanilor săi că îi plac reprezentantele sexului frumos. „Am trecut printr-o fază în care îmi placeau mai mult femeile decât bărbații. Acum îmi plac mai mult bărbații. Depinde. Eu sunt în căutarea unei persoane cinstite care să mă inspire. Îmi plac oamenii cu suflet frumos, care sunt deschiși la minte și care sunt grijulii cu mine”, le-a spus frumoasa șatenă celor aproape 20 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

A avut o copilărie grea

„În copilărie, mi-a fost foarte greu. Am fost agresată la școală de către colegi, și abuzată acasă de către părinți. Apoi, la vârsta de 17 ani, am devenit îngrijitoare cu normă întreagă pentru mama mea, care a avut un atac de cord, ce a provocat un accident vascular cerebral.

Ea a devenit astfel invalidă, fiind nevoită să folosească scaun cu rotile. În urmă cu patru ani, ambii mei părinți au murit. Mereu sunt judecată greșit de cei din jur, care nu știu adevărata mea poveste.  Sunt recunoscătoare pentru tot răul care mi s-a întâmplat, pentru că m-a făcut cine sunt”, a declarat Demi Rose.

Ea a mărturisit și faptul că era o consumatoare avidă de alcool când era tânără, în timp ce încerca să facă față situației sale dificile.

Află șiKylie Jenner a fost înlocuită cu o bombă sexy. Corpul ei face toți banii

Demi este originară din Birmingham și a crescut acolo, dar acum își petrece timpul călătorind în toată lumea și nu pare să fie niciodată într-un singur loc pentru mult timp. Este model, influencer și are un cont de succes pe platforma de adulți OnlyFans.

Te-ar putea interesa și: Mai mult goală decât îmbrăcată! Cum a apărut focoasa Demi Rose la un eveniment

Rose este uneori numită “Selena Gomez a Marii Britanii”. Demi Rose a apărut în scurtmetrajul End Time din 2012. S-a mutat în Statele Unite în 2015 și a participat la reality show-ul Taz's Models. Ea a apărut în videoclipuri muzicale, inclusiv pentru artiști cunoscuți precum Chris Brown și DJ Khaled.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
florin piersic jpg
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
Banner Sânziana Buruiană
Banner Monica Ene
image
actualitate.net
image
actualitate.net