Denise Richards s-a despartit de rocker-ul Nikki Sixx


    Denise Richards s-a despărţit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue (Foto: Reuters)
Denise Richards s-a despărţit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue (Foto: Reuters)

Actriţa americană Denise Richards s-a despărţit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, după o relaţie care a durat doar câteva săptămâni, informează presa americană

După ce zvonurile despre despărţirea celor două vedete au apărut, sâmbătă, în presa americană, tabloidul Us Weekly a publicat, duminică, un articol în care este citată declaraţia unui prieten al actriţei Denise Richards, care confirmă despărţirea acesteia de rockerul Nikki Sixx, informează Mediafax.

"E uimitor cum se inventează lucruri pentru a fi prezentate ca o mare despărţire. Ei nu au avut niciodată o relaţie exclusivă şi nici foarte serioasă. S-au întâlnit doar de câteva ori. Au decis să încerce, să vadă cum vor merge lucrurile între ei, dar ea nu a fost interesată. A fost vorba doar de câteva întâlniri. Nu este vorba în niciun caz de o despărţire dramatică şi importantă", a declarat sursa citată.

Citeşte şi:

Denise Richards, mămică sexy în bikini negri - FOTO

Denise Richards, în vârstă de 39 de ani, şi Nikki Sixx (foto dreapta), în vârstă de 52 de ani, au fost văzuţi luând micul-dejun împreună în decembrie, în California, şi, potrivit presei americane, păreau foarte fericiţi împreună. Ulterior, rockerul american a postat un mesaj pe Twitter, în care a dezvăluit faptul că a avut "o întâlnire la miezul nopţii cu o femeie frumoasă".

simeon stalpnicul png

Denise Richards l-a invitat pe Nikki Sixx la cina de Crăciun, la care a participat şi fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen.

jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg