Depardieu, te-ai făcut ca un balon!

Ultima actualizare:

    Actorul a fost recent  pozat la bustul gol  la Buenos AiresFoto: Hepta
Actorul a fost recent pozat la bustul gol la Buenos AiresFoto: Hepta

Continuă să se umfle! Gérard Depardieu a ajuns mai gras ca niciodată. Starul, care are o avere de 200 de milioane $, s-a umflat ca un balon. Îl întrece deja pe celebrul personaj Obélix, pe care l-a întruchipat.

Aflat în prezent la Buenos Aires, în capitala Argentinei, Gérard Depardieu (67 de ani) a şocat pe toată lumea cu burta lui mai mare chiar decât cea a lui Obélix, faimosul gal pe care l-a interpretat în filmele din seria “Asterix şi Obélix”, în 1999, 2002, 2008 şi 2012.


    Actorul în vârst de 67 de ani a ajuns la greutatea ocant de 130 de kilogrameFoto: Hepta
Actorul în vârst de 67 de ani a ajuns la greutatea ocant de 130 de kilogrameFoto: Hepta

Starul, care are greutatea de peste 130 de kilograme, s-a lăsat pozat recent la bustul gol în timp ce făcea repetiţii la Teatrul Colon pentru piesele “Cyrano de Bergerac” şi “Carnavalul animalelor”. Astfel, întreaga lume a fost şocată să vadă că nu mai conteneşte să se îngraşe. Pare gata să explodeze! Mănâncă în prostie şi bea 14 sticle de băutură pe zi, după cum el însuşi a mărturisit în urmă cu doi ani.

În luna martie, starul a avut o tentativă de a se lăsa de băutură, dar nu i-a reuşit. Nu se poate abţine mai ales de la vin, deşi medicii l-au avertizat că îşi pune viaţa în pericol, dacă nu renunţă la beţii. A debutat în 1974, cu rolul din comedia „Les Valseuses”.


    Obélix, simpaticul gal  pe care starul l-a  întruchipat în patru filme
Obélix, simpaticul gal pe care starul l-a întruchipat în patru filme

În 47 de ani de carieră, a jucat în 170 de filme, dintre care s-a remarcat mai ales în rolul lui Obélix. A câştigat 2 premii César şi 2 premii Globul de Aur. A fost căsătorit cu Élisabeth Guignot (între 1970 şi 1996), care i-a dăruit doi copii, Guillaume (decedat în 2008, la vârsta de 37 de ani) şi Julie (43 de ani). A avut legături cu fotomodelul Karine Silla, care i-a născut o fiică, Roxane, de 24 de ani, şi Hélène Bizot. Din 2005, trăieşte împreună cu Clémentine Igou (39 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net