Dependenţele le-au distrus viaţa. Jim Carrey, Drew Barrymore şi Robbie Williams au fost la un pas de moarte

Ultima actualizare:
Drew Barrymore, de 44 de ani, nu poate trăi fără alcool
Drew Barrymore, de 44 de ani, nu poate trăi fără alcool

Degeaba sunt mari staruri şi au bani-gârlă! Celebrităţi, cum ar fi actorii Jim Carrey, Drew Barrymore, Jamie Lee Curtis şi cântăreţul Robbie Williams, se luptă cu dependenţe care le-au făcut vieţile un calvar.

Jim Carrey (57 de ani), cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi “Masca”, îşi trăieşte viaţa în infernul drogurilor, potrivit Revistei “National Enquirer”, care citează recentele dezvăluiri ale fostului său ginere, Alex Santana. Fostul soţ al fiicei starului, Jane Carrey (31 de ani), spune că l-a găsit adesea pe actor în posturi jenante din cauza dependenţei de droguri. “Mi-a spus că a început să ia multe droguri când a devenit vedetă de cinema. Are impresia că stupefiantele îl ajută să-şi însuşească trăsăturile personajelor pe care le interpretează".

În casa lui Jim Carrey s-au găsit provizii de cocaină, Oxicodon, Adderall şi Vicodin. Santana spune că fostul socru se droga permanent cu colegii celebri, ba chiar ar fi fost victima unei supradoze. E o minune că mai este în viaţă. Carrey a fost însurat cu Melissa Womer, între 1987-1995, şi cu Lauren Holly, între 1996-1997, şi are o avere de 150 de milioane$. 

Îşi riscă şi cariera

Spre deosebire de colegul cunoscut pentru rolul din “Tăntălău şi gogoman”, actriţa Drew Barrymore (44 de ani) a reuşit să scape de dependenţa de cocaină. Însă susţine că nu poate să trăiască fără băutură. Începe fiecare zi cu alcool.

Jamie Lee Curtis, de 60 de ani, se îndoapă cu calmante
Jamie Lee Curtis, de 60 de ani, se îndoapă cu calmante

Deşi e mama a două fete, Olive (6 ani) şi Frankie (4 ani), Drew nu reuşeşte să învingă patima beţiei. În 2016, a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl celor două fete, după 4 ani de căsnicie. Ea a devenit celebră la numai 7 ani, în filmul “E.T. Extraterestrul”, dar acum cariera sa e în declin. Are averea de 126 milioane $.

Robbie Williams, de 45 de ani, e dependent de sex
Robbie Williams, de 45 de ani, e dependent de sex

Jamie Lee Curtis (60 de ani) suferă şi ea din cauza dependenţelor. Actriţa cunoscută mai ales pentru rolul din filmul “Minciuni adevărate” este depedentă de calmante. Totul i s-a tras de la o operaţie estetică la ochi pe care şi-a făcut-o la vârsta de 35 de ani. De atunci, a rămas cu dureri pe care nu le poate suporta fără calmante.

După ce cântăreţul Prince a murit de la calmante, în aprilie 2016, la doar 57 de ani, Jamie a intrat în panică, recunoscând că şi ea ia prea multe medicamente împotriva drerilor. Actriţa, care are o avere de 60 de milioane $, zice că nu se poate lăsa de calmante, deşi e în pericol.


  Robbie Williams, de 45 de ani, e dependent de sex
Robbie Williams, de 45 de ani, e dependent de sex

Robbie Williams (45 de ani) a reuşit să se lase de droguri şi alcool, dar tot are o dependenţă. În cartea „Somebody Someday”, scrisă cu aprobarea lui însuşi, starul cu averea de 300 de milioane$ recunoaşte că e dependent de sex. El e însurat cu Ayda Field din 2006 şi are doi copii, Theodora, de 6 ani, şi Charlton, de 4 ani. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png