Despărțire-șoc la Hollywood! Johnny Depp divorțează de soția tinerică

26 mai 2016
image
Cei doi actori nu se mai înțeleg delocFoto: Getty

Dragostea durează doar un an pentru Johnny Depp (50 de ani) și Amber Heard (30 de ani). Actorul a părăsit-o pe Vanessa Paradis (42 de ani), mama copiiilor lui, pentru superba blondă, dar se pare că mariajul lor a luat sfârșit destul de repede. Actrița a băgat divorț la 15 luni după căsătorie.

Unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood se destramă! Amber Heard a băgat divorț, folosind motovul incompatibilității de caracter. Această lovitură vine la doar câteva zile după ce Johnny Depp și-a pierdut viața, potrivit publicației britanice The Huffington Post.

image
Johnny Depp și Vanessa Paradis au avut o relație de 14 ani-

Johnny și Amber s-au îndrăgostit pe platorile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011. S-au căsătorit în 2015, după ce actorul s-a despărțit de Vanessa Paradis, alături de care are doi copii, Lily Rose Melody Depp (16 ani) și John „Jack” Cristopher Depp III (14 ani). Deși s-au iubit 14 ani, Depp nu a luat-o de nevastă pe Paradis.

Acesta este al doilea divorț al celebrului actor. Mariajul cu Lori Anne Allison s-a încheiat tot cu divorț, în anul 1985. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png