Detalii șocante din autopsia lui Michael Jackson! Starul era piele și os și nu mai avea păr deloc

Ultima actualizare:
Michael Jackson arăta ca un om extrem de bolnav în momentul morții sale
Michael Jackson arăta ca un om extrem de bolnav în momentul morții sale

Legenda muzicii pop, cântărețul Michael Jackson, a îndoliat o lume întreagă după ce s-a stins din viață, în urma unei intoxicații cu o substanță pe care o folosea pe post de somnifer. După moartea sa, celebrului artist i-a fost efectuată, bineînțeles, autopsia, abia acum ieșind la iveală detalii cutremurătoare despre adevărata stare de sănătate a starului.

La aproape 11 ani de la moartea celui care a fost supranumit „regele muzicii pop”, autopsia completă a acestuia a fost obținută și publicată de presa americană. Se pare că, înainte de a pleca dintre noi, Michael Jackson se afla într-o stare deplorabilă, ajunsese piele și os, abia mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţiile chirurgicale în scop estetic. Corpul său era plin de urme de injecții și ajunsese să se hrănească aproape numai cu medicamente, lucru care și-a pus amprenta negativă asupra sa. 

Celebrul artist a încetat din viață în data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii cu propofol, pe care îl folosea ca somnifer. Autopsia publicată de presa americană arată faptul că regele muzicii pop avea corpul plin de înțepături de ac, din cauza injecțiilor pe care medicul i le administra zilnic, vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi mai multe tăieturi în zpna spatelui.

De asemenea, un detaliu șocant care a ieșit la iveală este acela că Michael Jackson își pierduse tot părul din cap și folosea o perucă atunci când ieșea în public, pentru a păstra aparențele. În plus, pentru a masca starea precară de sănătate, starul își tatuase buzele cu roz și sprâncenele cu negru. De asemenea, artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea începutul perucii. 

MJ avea câteva mișcări „marcă înregistrată”
MJ avea câteva mișcări „marcă înregistrată”

Nici paramedicii ajunși la casa lui Michael nu l-au recunoscut inițial pe artist. Au văzut doar un om foarte slab, deosebit de pal, cu o perfuzie atârnată de braț. Au crezut că este vorba despre un pacient muribund.

Michael Jackson a debutat la vârsta de 11 ani, ca membru al formației The Jackson 5 și și-a început cariera solo în 1971. Următoarele 5 albume pe care le-a lansat aveau să devină cele mai vândute din isorie. Michael a fost extrem de apreciat pentru întreaga sa carieră artistică, dar în același timp stilul său de viață a fost unul extrem de controversat. Au existat tot felul de zvonuri despre tabieturile și dorințele ciudate ale starului, fiind chiar acuzat și de pedofilie de către sora sa, Janet Jackson.

Medicul lui Michael Jackson a fost condamnat la închisoare și eliberat după doi ani

De ani buni, Michael nu mai putea dormi fără ajutorul somniferelor. Medicul Conrad Murray, care era plătit de Jackson cu 150.000 de dolari pe lună pentru a-i fi doctor personal, îi prescria mai multe sedative pentru a-l ajuta să adoarmă. În ziua morții starului, la ora locală 10 dimineața, Michael nu apucase să pună geană pe geană și l-a implorat pe medicul său să-i administreze un medicament folosit de obicei în timpul operațiilor, un anestezic puternic.


    Michael Jackson arăta ca un om extrem de bolnav în momentul morții saleFoto: Getty
Michael Jackson arăta ca un om extrem de bolnav în momentul morții saleFoto: Getty

La 10.40, medicul a acceptat și i-a făcut o perfuzie cu periculoasă substanță. Nu era pentru oprima dată când Michael o primea, căci în timpul audierilor, Murray a recunoscut că i-a mai administrat anestezicul timp de 60 de zile la rând, până în 22 iunie 2009. Jackson a reușit să închidă ochii, iar doctorul a mărutisit că a stat lângă patul lui pentru a-l monitoriza, însă a avut nevoie de două minute pentru a merge la baie. Când s-a întors, popstarul nu mai respira.

În 2011, Conrad Murray, medicul starului, a fost găsit vinovat pentru omor din imprudență și condamnat la patru ani de închisoare. Doi ani mai târziu, grație purtării exemplare, dar și a faptului că închisoarile din California erau suprapopulate, medicul a fost eliberat.

În momentul condamnării, judecătorul de la Curtea Superioară din Los Angeles, Michael Pastor, a descris tratamentul aplicat de Murray (anestezicul chirurgical - n.r.) drept „o nebunie medicamentoasă“.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net