Dezvăluiri explozive: «M-am măritat cu Michael Jackson când aveam 10 ani»

image
James ”Jimmy” Safechuck l-a cunoscut pe Michael Jackson în 1987 fotografii: HBO

Dezvăluiri explozive în documentarul ”Leaving Neverland” care va fi difuzat în Marea Britanie începând de duminică, de canalul HBO. James Safechuck l-a cunoscut pe Michael în 1987, la o reclamă pentru Pepsi. Un an mai târziu devenea mireasa lui şi primea un inel cu diamante.

James Safechuck avea doar 10 ani când Michael (n.r. care avea atunci vârsta de 30 de ani) l-a invitat la Neverland. Culmea, părinţii copilului au fost foarte încântaţi de invitaţie şi au acceptat ca micuţul lor să rămână acolo peste noapte împreună cu mai mulţi copii de vârsta lui. James Safechuck dezvăluie în documentarul care va fi difuzat de HBO că ”a fost mireasa lui Michael” şi că a fost îmbrăcat în mireasă în cadrul unei procesiuni care a avut loc în dormitorul megastarului. ”Îmi plăceau bijuteriile când aveam 10 ani şi Michael a vrut să mă recompenseze dăruindu-mi bijuterii. Am primit două verighete şi un inel cu diamante, dar şi un ceas Rollex pentru copii”, a povestit Safechuck. 

image

Partidele de sex au avut loc înainte şi după nuntă şi, susţine Safechuck, au avut loc inclusiv la un hotel din Weswood, nu numai la Neverland. ”Nunta dintre mine şi Michael a avut loc la el în dormitor şi ceilalţi copii mă invidiau pentru că devenisem soţia cântăreţului. Eram un fel de superstar printre ei. Nimeni nu ştia ce păţeam când rămâneam singur cu el”, povesteşte Safechuck, adăugând că nici părinţii nu l-au crezut când le-a spus grozăvia. 

”Este greu să îmi amintesc ce îmi făcea pentru că e traumatizant. M-a marcat pe viaţă”, a adăugat Safechuck. Însă nu doar el a fost abuzat de Michael. Michael Wade Robson (abuzat la 7 ani) a povestit şi el cum Jackson i-a făcut sex oral în timp ce dormea cu el în cameră.

Click! spune

Michael Jackson (19 august 1958 - 9 iunie 2009) a fost acuzat de agresiuni sexuale contra copiilor în 1993, 2003 şi în 2005, dar a fost achitat de instanţă. Albumele ”Bad” şi ”Dangerous” sunt printre cele mai bine vândute din toate timpurile, iar averea lui în 2009 era estimată la peste 500 de milioane de dolari. Scandalul documentarului riscă să distrugă definitiv mitul Regelui Pop.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Stoichita
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg