Dezvăluiri incendiare! Cum s-a distrus Jean-Claude Van Damme din cauza cocainei?

image
Jean-Claude Van Damme, 59 de ani, locuiește singur în LA și încearcă să se mențină în forma care l-a consacratfoto: Instagram

Jean Claude Van Damme, 59 de ani, trăgea pe nas, lunar, cocaină în valoare de 15.000 $. Cum și-a distrus viața actorul supranumit ”Mușchii din Bruxelles”? Simplu: a divorțat de cinci ori și nu a ratat nici o aventură la filmări. Printre cuceririle lui o menționăm și pe Kylie Minogue, când au filmat ”Street Fighter” în Thailanda. Iar când era tras la răspundere se declara... bipolar.

Jean-Claude Van Damme mai are în conturi aproximativ 40 de milioane de dolari și în ultimii ani nu a mai jucat decât în roluri mici, în ecranizările pe care le-a și produs fără să aibă încasări reușit. Și când te gândești că maestrul în arte marțiale, acum în vârstă de 59 de ani, cucerea întreaga planetă cu șpagatul lui pe scaune și cu rolurile din Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Lionheart (1990), Death Warrant (1990), Double Impact (1991), Street Fighter (1994) te întrebi cu siguranță, unde a intervenit ruptura. Răspunsul vine de la sine: în ultimii ani Van Damme ajunsese să cheltuiască 15.000 de dolari lunar pe cocaină, petreceri cu prostituate și distracții interzise. Își permiea atunci pentru că avea o avere de peste 120 de milioane de dolari.

Citește și:

Van Damme i-a dat casa lui Ice Cube

Blonda asta îl ţine în lesă pe Van Damme?

A divorțat de cinci ori

Jean Claude Van Damme nu a ratat nici o ocazie de a se cupla cu femeile frumoase cu care se întâlnea. Poate din cauza asta a divorțat de cinci ori de-a lungul vieții. El a fost căsătorit cu Maria Rodriguez (1980-1984), Cynthia Derderian (1985-1986), Gladys Portugues (1987-1992), Darcy La Pier (1994-1997) și în prezent locuiește despărțit de actuala soție care i-a dăruit doi copii, Gladys Portugues, cu care s-a recăsătorit în 1999.

Aventură cu Kylie Minogue și ceartă cu Steven Seagal

Van Damme era căsătorit cu Darcy La Pier când a început filmările pentru Street Fighter. S-a cuplat cu Kylie Minogue și au avut o aventură pe platoul de filmare. ”M-a cucerit zâmbetul ei și felul ei de a fi. Ne-am îndrăgostit, am făcut dragoste aș fi fost un prost dacă nu mă cuplam cu ea”, a declarat Van Damme. Relația a fost confirmată și de Minogue, ulterior. În 1999, Van Damme este trimis în spatele gratiilor după ce e prins sub influența drogurilor la volan. Promite să intre la dezintoxicare, dar nu ajunge niciodată acolo. În 2014, încearcă o revenire în cinematografie și în timpul unui interviu îl face pe Steven Seagal, 68 de ani, ”supraponderal”. Acesta îl provoacă în ring și Van Damme se eschivează, însă cei doi nu s-au mai împăcat niciodată.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
bianca dragusanu png
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
Gaspar Gyorgy foto arhiva personala jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg