Dimitri Vegas și Like Mike, cuceriți de mâncarea românească! Au făcut show în Craiova, la festivalul Intencity. VIDEO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Craiova IntenCity a revoluționat scena festivalurilor din țară cu show-uri unice, proiecte inovatoare și experiențe muzicale de neratat. Mii de oameni au cântat și au dansat, fiind cuceriți de atmosfera creată. Headlinerii showului au fost frații Dimitri Vegas & Like Mike. Dimitri Vegas a declarat în exclusivitate pentru Click! că a fost cucerit de mâncarea românească, dar și de faptul că românul este plin de energie. 

IntenCity, organizat la Craiova

IntenCity este festivalul care a adus împreună muzica de ieri și de azi la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care au știut să dea ritm verii. Pe lângă concerte, zona adiacentă Complexului Sportiv Craiova a fost însuflețită de un târg, ateliere, food court și activități menite să-i atragă pe participanții de toate vârstele. Peste 25.000 de oameni au participat în fiecare seară la festival. 

Frații DJ Dimitri Vegas & Like Mike au făcut atmosferă

Frații DJ Dimitri Vegas & Like Mike au performat la Craiova. Cei doi au declarat că sunt încântați că s-au aflat pentru prima dată acolo. Dimitri Vegas a spus pentru Click! ce i-a plăcut la poporul român. 

„Ne place la poporul român ca este foarte petrecăreț și plin de energie. Voi, oameni buni, sunteți gata mereu de distracție. De asemenea, ne place foarte mult mâncarea românească. Am avut parte de o cină grozavă și nu știm exact ce am mâncat aici, dar a fost delicios”, a spus Dimitri Vegas, pentru Click.ro, la conferința de presă de dinainte de show-ul de la Intencity. 

Preț bilete și consumabile 

Evenimentul a avut loc între 28 iunie și 30 iunie pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă. Minorii până în 10 ani împliniți au avut acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deținea un abonament/bilet valid.

Un abonament pentru cele trei zile de festival a costat 175 de lei, iar un abonament VIP 600 de lei. Cât despre cele consumabile, o apă avea prețul de 10 lei, iar un suc 15 lei. Chipsurile au costat 25 de lei. Bineînțeles că festivalierii au putut savura diverse preparate delicioase, de la street food internațional la specialități locale. Indiferent de preferințele lor culinare, au găsit cu siguranță ceva pe gustul lor.

image
image
image
image
image
image
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net