Divorț răsunător la Hollywood, anunțat la două zile de la aniversarea a 12 ani de căsnicie

Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la Hollywood. Recent a anunțat că va pune capăt mariajului cu soțiul ei care a început în urmă cu 12 ani. Este vorba despre Reese Witherspoon şi soțul ei, producătorul Jim Toth.

divort jpg

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolul său din filmul „Blonda de la Drept” și soţul ei, producătorul Jim Toth, şi-au anunţat divorțul după 12 ani de căsnicie. Actrița a făcut anunțul într-o postare pe contul ei de Instagram.

„Avem câteva veşti personale de împărtășit…Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram.

Divorțul, anunțat la două zile după aniversarea de 12 ani de căsnicie

Vestea divorțului este cu atât mai surprinzătoare cu cât ea vine la doar două zile după ce cuplul a sărbătorit 12 ani de la căsătorie. Actriţa de 47 de ani şi producătorul de 51 de ani au un băiat, Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Witherspoon mai are doi copii, pe Ava, în vârstă de 23 de ani, şi pe Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe. Phillippe şi Witherspoon au divorțat în 2008.

Reese Witherspoon a primit în 2006 Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal în filmul Walk the Line.

În 2015 ea a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în filmul Wild.

Un alt rol foarte apreciat de public a fost cel din 2004 când a jucat în filmul Vanity Fair, o ecranizare a romanului Bâlciul deșertăciunilor scris de William Makepeace Thackeray.

Actrița și-a început cariera pe când avea doar 15 ani și o interpreta pe Dani Trant în filml „The Man in the Moon”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net