Doliu în Cetatea Filmului! Un comediant cunoscut a murit

Ultima actualizare:

    Garry Shandling a murit la 66 de aniFoto: Getty
Garry Shandling a murit la 66 de aniFoto: Getty

Poliția din Los Angeles a anunțat că actorul și comedianul Garry Shandling a murit joi (24 martie). Cauza decesului nu a fost încă făcută publică.

Garry Shandling a murit la 66 de ani. O ambulanță a fost chemată la reședința lui, a fost dus la spital, dar acolo a fost pronunțat decesul, relatează CNN. Cauza morții nu a fost făcută publică. Paramedicii au răspuns unui apel, nu se știe încă cine l-a făcut și s-au prezentat la casa lui Garry, de unde l-au dus la Spitalul St. John. Din câte se știe, starul nu suferea de nicio boală.

Garry Shandling a fost un actor, comedian, scriitor, producător și regizor american. A început în domeniul publicității, dar s-a reprofilat pe comedie și scriere de scenarii. Este cunoscut mai ales pentru munca lui în sitcomurile "It's Garry Shandling Show" și "The Larry Sanders Show". Nu a fost niciodată căsătorit. A fost nominalizat la 19 Premii Emmy (a câștigat unul în 1998 alături de Peter Tolan) și două Globuri de Aur și a impresionat cu realizările din stand-up comedy.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png