Dolph Lundgren suferă de cancer: „Doctorul mi-a zis că mai am puțin de trăit!”

Celebrul actor suedez Dolph Lundgren (65 de ani) a dezvăluit că suferă de cancer, boală cu care se luptă în secret de opt ani. Actorul din „Rocky IV”, care are o avere de 18 milioane de dolari, a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul său de cancer, la emisiunea „In Depth With Graham Bensinger”.

Dolph Lundgren a fost diagnosticat cu cancer (Foto: GETTYIMAGES)
Dolph Lundgren a fost diagnosticat cu cancer (Foto: GETTYIMAGES)

Dolph Lundgren, diagnosticat cu cancer în 2015

În 2015, medicii i-au descoperit o tumoare malignă pe rinichi: „Ulterior, am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi anual. Am fost bine cinci ani”. Boala a recidivat în 2020, după ce un RMN a dezvăluit că are tumori în zona plămânilor, stomacului și coloanei vertebrale.

„În 2020, m-am întors în Suedia și am avut un fel de reflux acid sau... nu știam ce este. Așa că am făcut un RMN și au descoperit că mai erau câteva tumori în zonă.”, a explicat Dolph Lundgren.

În 2021, a cerut o a doua opinie

Apoi, în 2021, când a sosit la Londra pentru a filma continuări ale francizelor sale „Aquaman” și „The Expendables”, au fost descoperite mai multe tumori, conform Variety. „Ne-am dat seama că a fost mult mai rău decât am crezut”, a afirmat Lundgren în interviu.

În acel moment, doctorul său i-a spus că mai are foarte puțin de trăit: „A început să spună lucruri de genul: «Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta». L-am întrebat: «Cât timp crezi că mai am?» Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama în vocea lui că probabil a crezut că o să trăiesc și mai puțin de atât.” 

A cerut o a doua părere, iar un medic britanic i-a recomandat un tratament pentru cancerul pulmonar, iar tumorile s-au micșorat cu 90%.

„2022 a fost, practic, un an în care a trebuit să urmăresc aceste medicamente cum își fac treaba. În cele din urmă, lucrurile s-au redus la aproximativ 90%. Acum sunt în proces de a elimina țesutul cicatricial rămas din acele tumori”, a adăugat actorul. Dolph Lundgren a spus problemele sale de sănătate l-au făcut „să aprecieze mult mai mult viața”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net