Două vedete Discovery au făcut show în România


    Gary Humphrey, prezentator Discovery, într-o demonstraţie off road
Gary Humphrey, prezentator Discovery, într-o demonstraţie off road

Bill Wu şi Gary Humphrey, prezentatori Discovery, au venit în România pentru competiţia Discovery OFF ROAD TRIAL, unde au făcut demonstraţii de măiestrie a volanului.

Aproape 30 de concurenţi şi sute de spectatori s-au bucurat în această sâmbătă de o experienţă plină de adrenalină pe dealurile din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, cu ocazia Discovery OFF ROAD TRIAL, o competiţie adresată tuturor pasionaţilor de aventură pe patru roţi, scrie Adevărul.

Organizat de Clubul Off Road Bucovina şi Discovery Channel, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), evenimentul i-a avut ca gazde pe Gary Humphrey și Bill Wu, prezentatorii emisiunii 2 nebuni pe 4 roţi de pe Discovery Channel. Cei doi au dat startul competiţiei şi au testat limitele câtorva dintre maşinile de teren aduse la faţa locului de competitorii români.

„Ne-am bucurat foarte mult să vedem câtă pasiune pentru maşini şi off road există în România! Am făcut schimb de experienţă cu şoferii intraţi în competiţie şi ne-am împrietenit cu întreaga comunitate. Sunt şoferi foarte buni, cu un talent înnăscut şi dornici mereu de aventură. Organizatorii – Rasty şi Floyota – sunt adevăraţi profesionişti cu care a fost o plăcere să lucrăm. Vrem să le mulţumim tuturor pentru deschiderea cu care ne-au primit şi pentru că ne-au împrumutat maşinile lor să ne facem de cap!” au declarat Gary şi Bill la finalul competiţiei.

Fotogalerie Discovery Off Road Trial

În aplauzele şi încurajările publicului, maşinile au trecut de obstacolele de pe traseul forestier de câteva sute de metri, care a testat limitele celor 28 de piloţi români. Locul 1 şi cupa Discovery OFF ROAD TRIAL a fost câştigată de cel mai mic automobil înscris în competiţie, un Subaru, condus de Laszlo Csernatony. Acesta a obţinut un timp de 1,09 minute.

Între cele două manşe de concurs, au avut loc demonstraţii tehnice de off road de cea mai înaltă calitate, pe un teren foarte dificil aflat în apropiere. Maşinile au arătat că legile fizicii pot fi „păcălite” atunci când şoferii sunt talentaţi iar ma;inile sunt echipate corespunzător.

Prezentatorii Discovery au înmânat premiile şi diplomele participanţilor, s-au pozat alături de ei şi au dat autografe publicului.

„Ne-am simţit atât de bine încât nu mai vrem să plecăm din România”, a spus Gary Humphrey, expert în supravieţuire, la finalul evenimentului.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png