Dramă la indigo pentru fostul soț al lui Whitney Houston! Fiul de 28 de ani a murit în condiții suspecte

Ultima actualizare:
Bobby Brown și Whitney Houston au avut o relație tumultoasă
Bobby Brown și Whitney Houston au avut o relație tumultoasă

Bobby Brown Jr, fiul artistului Bobby Brown, a fost găsit fără viață în casa pe care o deținea în Los Angeles. Oamenii legii au primit un apel în jurul orei 2 noaptea, însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului de doar 28 de ani.

Bobby Brown Jr, fiul lui Bobby Brown, fost soț al regretatei artiste Whitney Houston, a fost găsit mort în locuința pe care o deține în casa din Los Angeles. Polițiștii investighează moartea acestuia, iar reprezentanții tatălui său refuză să comenteze momentan pe marginea acestui subiect, relatează edition.cnn.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney și a lui Bobby, a murit la 22 de ani 

Viața de familie a lui Bobby Brown pare să fie marcată de tragedii. În urmă cu cinci ani, fiica sa, Bobbi Kristina a murit la 22 de ani. Moartea lui Whitney a reprezentat un moment de cotitură în viaţa lui Bobbi, un impas pe care nu a ştiut niciodată cum să îl depăşească şi care a contribuit la adâncirea tinerei în consumul de substanţe interzise. La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina a fost transportată de urgenţă la spital întrucât acuza stări de rău, simţindu-se copleşită de întreaga situaţie. În 2012, tânăra a fost acuzată că ar consuma droguri după o serie de apariţii controversate în episoadele reality show-ului „The Houstons: On Our Own” produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, cu scopul de a prezenta viaţa familiei Houston, după decesul celebrei artiste. 


    Bobby Brown și Whitney Houston au avut o relație tumultoasă Sursă foto: Gettyimages
Bobby Brown și Whitney Houston au avut o relație tumultoasă Sursă foto: Gettyimages

Problemele cu care s-a confruntat după decesul mamei nu şi-au găsit soluţionare, iar Bobbi s-a stins la aproximativ şase luni după ce a fost găsită inconştientă în cadă, în incinta vilei pe care o deţinea în Statele Unite ale Americii, Atlanta. Incidentul a fost unul amplu dezbătut de presa de peste Ocean cu atât mai mult cu cât prezenta similarităţi bizare cu modul în care mama tinerei a murit pe 11 februarie 2012.

Whitney Houston şi Bobby Brown, o poveste de dragoste între agonie şi extaz

Viaţa lui Whitney Houston nu a fost nici pe departe una liniştită. În spatele unei voci colosale şi a prezenţei impunătoare, se ascundea un suflet sensibil care a suportat, de-a lungul anilor, un tratament draconic din partea unui soţ violent. Faima a purtat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, dar nu i-a adus niciodată liniştea dorită, iar viaţa personală a lui Whitney a fost întotdeauna un haos care a determinat-o să apeleze la diferite substanţe interzise. De altfel, consumul de cocaină a fost cel care a contribuit decisv la moartea sa din anul 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
ilarion ciobanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net