Drama neştiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de terorişti şi i s-a cerut o răscumpărare de 2 milioane de dolari


    Iglesias a fost mereu mai apropiat de tatăl său @profimediaclickpentrufemei.ro
Iglesias a fost mereu mai apropiat de tatăl său @profimediaclickpentrufemei.ro

Julio Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi hispanici din lume, cu zeci de hituri ]n palmares. A fost un mare cuceritor şi a avut numeroase aventuri, dar a trăit şi adevărate tragedii. Toată lumea ştie că Julio Iglesias a început să cântre după ce a renunţat la fotbal, în urma unui accident care l-a lăsat paralizat doi ani. Însă răpirea tatălui său de către terorişti a fost unul dintre cele mai dramatice episoade din viaţa lui.

Julio Iglesias s-a născut pe 23 septembrie 1943, într-o familie privilegiată din Madrid. Tatăl său a fost un renumit ginecolog renumit şi chiar a contribuit la venirea pe lume a viitorului artist, atunci când lucurrile s-au complicat la naştere şi s-a decis efectuarea unei cezariene. Familia Iglesias era una dintre ce mai respectate şi bogate din Spania. „Dacă aţi lua toţi copiii pe care i-a adus pe lume tatăl meu, aţi umple arena Las Ventas din Madrid“, a spus Julio Iglesias odată. De la distanţă, familia artistului părea una ideală, însă adevărul era altul. Părinţii lui nu au reuşit să menţină o relaţie sănătoasă, iar tensiunile şi certurile din cuplu s-au înmulţit, de-a lungul anilor. Mai mult, au fost loviţi de o tragedie fără seamăn în anii ʼ80, atunci când tatăl cântăreţului a fost răpit de terorişti.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg