Drama unei actrițe celebre. Cum a ajuns dependentă de sex și alcool din cauza eșecurilor în iubire

De la o viață de succes, la o serie de vicii care au ținut-o departe de celebritate și lumina reflectoarelor. Ali MacGraw, una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, a luat o decizie pe plan amoros care i-a schimbat viața în rău - căsătoria cu Steve McQueen. 

Drama unei actrițe de la Hollywood / foto: Pixabay
Drama unei actrițe de la Hollywood / foto: Pixabay

Cu toate că trecerea anilor și-a spus cuvântul, oamenii nu au uitat-o pe actrița principală din filme precum „Goodbye Columbus” și „Love Story”. Dacă pe plan profesional lucrurile au evoluat cum nu se putea mai bine, nu același lucru îl putem spune și despre viața ei personală, amoroasă. 

Ali MacGraw, actrița care a pierdut tot din cauza iubirii 

Ali MacGraw a fascinat cu frumusețea ei răpitoare și talentul actoricesc. Nu a avut o copilărie strălucită, întrucât a fost nevoită să trăiască într-o presiune continuă, din cauza tatălui ei dependent de alcool. 

Dacă celebritatea ei a fost fulgerătoare, la fel putem spune și despre modul în care s-a încheiat. Despre retragerea timpurie de pe scenă, apropiații susțineau că a luat această decizie pentru a-și crește fiul, pe Josh. În realitate însă, se spune că luptele personale pe care le ducea au fost motivul principal.

De la o viață plină de succes, la una plină de lipsuri și dependențe 

Ali MacGraw s-a îndrăgostită încă din prima clipă de actorul Steve McQueen, însă ce nu știa era că acea iubire avea să-i distrugă viața. 

Relația lor a fost una pasională și încă de la bun început actrița și-a urmat inima. S-a mutat rapid în casa lui din Malibu, cu toate că nu știa că omul de care s-a îndrăgostit îi va face cel mai mare rău. 

Steve McQueen a fost părăsit de tată când avea o vârstă fragedă, urmând ca la 14 ani mama lui să îl trimită la o casă de copii. Acela a fost momentul în care actorul și-a pierdut încrederea în femei și i-a afectat relațiile din timpul vieții cu reprezentantele sexului frumos. Acesta a fost motivul pentru care și-a pus viitoarea soție, pe actriță, să semneze un contract prenupțial. 

Ali McGrav și Steve McQueen
Ali McGrav și Steve McQueen

La scurt timp după debutul relației lor, McQueen a început să dea dovadă de posesivitate și gelozie, nemaisuportând succesul soției sale. Astfel, și-a dorit ca ea să nu mai lucreze și să se ocupe de creșterea băieților. 

La un moment dat, Ali s-a confruntat și cu infidelitățile și geloziile soțului ei. Ajunsese să se simtă sufocată, iar atunci când a primit propunerea de a juca în „Convoy”, Steve i-a cerut divorțul, nefiind de acord cu acest lucru. 

Au divorțat în anul 1977, urmând ca el să moară 3 ani mai târziu, bolnav de cancer. Din cauza faptului că a semnat contractul prenupțial, la scurt timp de la divorț, actrița s-a trezit fără nimic. 

După mai multe căsătorii eșuate, Ali și-a găsit refugiul în alcool, ajungând să fie dependentă de el, și de sex. A beneficiat de consiliere din partea unei clinici la care a apelat. 

După ce și-a vindecat dependența, actrița a părăsit lumea Hollywood-ului și s-a mutat în Santa Fe, unde a început un nou capitol al vieții sale. Ulterior, s-a apucat de scris, și a povestit chinul vieții ei în „Moving Pictures”, iar pentru această autografie a primit titlul de cel mai bine vândut autor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net