Dramele actriței Kirstie Alley! Iată 5 lucruri mai puțin cunoscute despre regretata vedetă

Ultima actualizare:

Doliu la Hollywood! Kirstie Alley s-a stins din viață la 71 de ani, luni seară. Copiii săi au anunțat cumplita veste și spun că mama lor abia aflase că este bolnavă de cancer. Puțini știu însă prin ce drame a trecut vedeta.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani (Foto: Profimedia)
Kirstie Alley a murit la 71 de ani (Foto: Profimedia)

Citește și: Kirstie Alley nu mai vrea bărbaţi frumoşi: «De obicei, aleg psihopaţii şi sportivii. Cred că un bărbat urât este soluţia»

Lumea o cunoaște pentru filmele celebre în care a jucat, dar iată și o serie de lucruri mai puțin știute despre îndrăgita actriță.

Iată și: Fiica lui Travolta este o domnișoară superbă și talentată. Uite cât de frumos cântă la pian!

«Banii de cocaină îi dau pe flori»

Kirstie Alley a lăsat în urmă doi copii îndurerați (Foto: Profimedia)
Kirstie Alley a lăsat în urmă doi copii îndurerați (Foto: Profimedia)

1.       Primul soț avea același nume ca tatăl ei. Bob Alley și Kirstie s-au cunoscut în liceu, acolo unde au fost iubiți o bună bucată de vreme. Mai târziu, s-au hotărât să se ducă la altar, însă mariajul lor a durat doar câțiva ani. Au fost căsătoriți din 1970 până în 1977 și nu au avut niciodată copii.

Te-ar putea interesa și: Kirstie Alley, dependentă de cocaină. Actriţa a ajuns de nerecunoscut

2.       A adoptat doi copii. Actrița s-a recăsătorit în anul 1983, cu actorul Parker Stevenson (70 de ani). După ce a pierdut o sarcină, ea și soțul ei au adoptat doi copii, care acum sunt deja mari, pe William True (30 de ani) și pe Lillie Price (28 de ani). Parker și Kristie au divorțat în 1997, dar au rămas prieteni. Întreaga avere de 40 de milioane de dolari a actriței le rămâne copiilor săi.

3.       A fost dependentă de cocaină. Kirstie s-a luptat ani întregi să scape de dependența de droguri și a vorbit despre asta în ultimii ani de viață: „Am renunțat la droguri în 1979 și am promis să cheltuiesc aceiași dolari săptămânal pe flori, în loc să îi dau de cocaină. Cumpăr și aranjez propriile mele flori, ca un cadou pentru mine.”

4.       Era adepta religiei scientologice. Alley a devenit scientolog în anul 1979, în timp ce se lupta cu dependență de cocaină. Ani mai târziu, ea a atribuit programul de tratare a drogurilor al bisericii pentru sobrietatea ei.

5.       Suferea de aviofobie. Actriței îi era teamă să zboare cu avionul și prefera să evite pe cât posibilul orice călătorie aeriană. Ea prefera să meargă pe distanțe lungi cu mașina, chiar dacă dura mai mult.

Află mai multe despre: Biserica celebrităţilor. Scientologia, religia care şantajează, cenzurează şi brutalizează

Colegii și prietenii i-au transmis un ultim omagiu

Kirstie a jucat alături de John Travolta, în filmul „Uite cine vorbește” (Foto: Profimedia)
Kirstie a jucat alături de John Travolta, în filmul „Uite cine vorbește” (Foto: Profimedia)

  Actorul John Travolta a fost șocat de moartea colegei sale de platou, alături de care a jucat în filmul „Uite cine vorbește”, în 1989. „A  fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie, știu că ne vom revedea cândva”, a scris actorul pe Twitter.  

Vezi și: Kirstie Alley a început iar să se îngraşe!

Fostul soț al lui Alley, actorul Parker Stevenson, a scris și el un mesaj emoționant: „Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoții pe care îi avem. O să îmi fie foarte dor de tine.”

Am fost azi într-un avion și am făcut ceva ce fac rar. Am urmărit un episod vechi din Cheers”, a declarat Ted Danson, care l-a interpretat pe Sam Malone alături de Alley in serialul "Cheers", potrivit The Guardian.

 „A fost episodul în care Tom Berenger o cere în căsătorie pe Kirstie, care tot spune nu, deși vrea cu disperare să spună da. Kirstie a fost cu adevărat genială în acest episod. Capacitatea ei de a interpreta o femeie aflată în pragul unei căderi nervoase era atât emoționantă, cât și isteric de amuzantă. M-a făcut să râd acum 30 de ani când a filmat acea scenă, iar astăzi m-a făcut să râd la fel de tare. Când am coborât din avion, am auzit că Kirstie murise. Sunt atât de trist și atât de recunoscător pentru toate momentele în care m-a făcut să râd. Le trimit dragostea mea copiilor ei. După cum bine știu, mama lor avea o inimă de aur. Îmi va fi dor de ea.”

Kelsey Grammer, care l-a interpretat pe Frasier Crane în "Cheers", a spus: „Întotdeauna am crezut că durerea simțită pentru pierderea unei persoane publice este o chestiune privată, dar voi spune că o iubesc”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net