Dramele care i-au măcinat viața lui Toto Cutugno. Sora artistului a murit sub privirile sale

Ultima actualizare:

Doliu uriaș în muzică! Salvatore Cutugno, cunoscut publicului larg sub numele de Toto Cutugno, a murit marți, la vârsta de 80 de ani. Cântărețul s-a stins la Spitalul San Raffaele din Milano, după o suferință lungă care s-ar fi agravat în ultimele luni. Celebrul cântăreț și compozitor a fost supus la încercări grele, de-a lungul vieții.

Toto Cutugno a murit la 80 de ani (Foto: Facebook)
Toto Cutugno a murit la 80 de ani (Foto: Facebook)

În 2007, Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Cântărețul compozitor Toto Cutugno, cel mai cunoscut pentru cântecul său de succes din 1983, „L'Italiano”, s-a stins din viață marți, a declarat managerul său Danilo Mancuso pentru publicația italiană ANSA. În 2022, artistul anunțase că avea cancer metastatic la prostată și și-a anulat mai multe concerte, printre care și cel pe care trebuia să îl susțină în acel an în România. Toto Cutugno suferea de cancer din 2007 și a trecut prin mai multe operații și ședințe de chimioterapie. Cât a putut, a dus boala pe picioare, însă la un moment dat, situația s-a agravat. „Boala a fost o provocare pentru mine. M-am întors la muncă, pentru că iubesc ceea ce fac”, spunea Toto, în urmă cu ceva timp.

În copilărie, i-a murit sora

Când avea doar 5 ani, Toto Cutugno a suferit șocul vieții lui. Într-un incident absurd, sora lui, Rosagna, a murit sufocându-se cu mâncare, sub ochii lui. Tragedia l-a șocat atât de tare, încât dintr-un băiat vesel și lipsit de griji, Toto s-a transformat într-unul serios, care aproape că nu râdea niciodată. În cele mai multe dintre imaginile din copilăria sa, Toto era gânditor și trist.

Soția lui, Carla, a pierdut o sarcină

Toto Cutugno, care a fost căsătorit până la moarte cu dragostea vieții lui, Carla, a trecut printr-o dramă, în urmă cu mulți ani. Artistul își dorea patru copii și spunea mereu că își va întemeia o familie cu Carla. N-a fost să fie, însă. Nevasta, însărcinată cu gemeni, a aflat că nu poate duce sarcina până la capăt și a făcut avort. Cuplul nu a avut niciodată copii.

Cântărețul italian a făcut un copil din flori cu o altă femeie, în 1989, care i-a sucit mințile, după ce a cunoscut-o într-un avion. Băiatul lui din flori, Nico, a stat în casă cu familia Cutugno, după ce Carla i-a iertat aventura și a acceptat să îi crească fiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net