După 6 logodne, Paris Hilton se mărită. Și-a comandat 10 rochii de mireasă

Ultima actualizare:

  Paris şi Carter s-au logodit în februarie pe o insulă privată
Paris şi Carter s-au logodit în februarie pe o insulă privată

La 40 de ani, visul i s-a împlinit! Vineri, 11 noiembrie, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, Paris Hilton, a început petrecerea pentru nunta de pomină, care va dura trei zile, cu omul de afaceri Carter Raum.

Evenimentul a fost transmis în direct pe toate conturile reţelelor sociale ale lui Paris Hilton! Starleta şi-a pregătit pentru nunta sa cu Carter Raum (40 de ani) nu mai puţin de zece rochii de mireasă. Paris a dorit o nuntă de basm, cum nu a mai fost alta vreodată. Petrecerea de pomină a avut loc la vila bunicului ei, Barron Hilton (decedat în 2019, la 91 de ani- n.r.), din Bel Air, California, SUA.Nunta va fi televizată, sub forma unui reality show, iar primul episod a fost programat chiar în prima zi a evenimentului mult aşteptat. Au fost prezenţi invitaţi celebri, între care s-au numărat Kim Kardashian, Nicole, Sofia şi Lionel Richie.


  Petrecerea a avut loc la vila bunicului său
Petrecerea a avut loc la vila bunicului său

Paris a demarat deja proceduri pentru a rămâne însărcinată prin inseminare artificială. Îşi doreşte să aibă gemeni. Mirele, Carter Reum, este un prieten al familiei ei, pe care îl cunoaşte de 15 ani. Tată lui, Robert Reum, este patronul companiei Amsted Industries din Chicago. A absolvit Universitatea Columbia şi a scris o carte despre afaceri. Se iubeşte cu Paris din decembrie 2019. Ei s-au logodit în ziua în care ea a împlinit 40 de ani, la 17 februarie, pe o insulă privată. Carter i-a oferit logodnicei un inel de logodnă cu diamante de 2 milioane de dolari.


  Inelul de logodnă cu diamante
Inelul de logodnă cu diamante

Nunta lui Paris Hilton va fi televizată

Paris este cea mai mare din cei patru copii ai omului de afaceri Rick Hilton şi ai soţiei sale, Kathy. Străbunicul ei, Conrad Hilton, care a murit în 1979, la 91 de ani, a fost fondatorul lanţului de hoteluri Hilton. În trecut, Paris a avut o viaţă aventuroasă. În 2007 a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului. În 2010, a fost descoperită că avea cocaină în geantă. Ea a mai avut cinci logodnici: fotomodelul Jason Shaw, moştenitorul unui magnat grec, Paris Latsis, fostul jucător de baseball Doug Reinhardt, fotomodelul River Viiperi şi actorul Chris Zylka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net