După 6 logodne, Paris Hilton se mărită. Și-a comandat 10 rochii de mireasă


  Paris şi Carter s-au logodit în februarie pe o insulă privată
Paris şi Carter s-au logodit în februarie pe o insulă privată

La 40 de ani, visul i s-a împlinit! Vineri, 11 noiembrie, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, Paris Hilton, a început petrecerea pentru nunta de pomină, care va dura trei zile, cu omul de afaceri Carter Raum.

Evenimentul a fost transmis în direct pe toate conturile reţelelor sociale ale lui Paris Hilton! Starleta şi-a pregătit pentru nunta sa cu Carter Raum (40 de ani) nu mai puţin de zece rochii de mireasă. Paris a dorit o nuntă de basm, cum nu a mai fost alta vreodată. Petrecerea de pomină a avut loc la vila bunicului ei, Barron Hilton (decedat în 2019, la 91 de ani- n.r.), din Bel Air, California, SUA.Nunta va fi televizată, sub forma unui reality show, iar primul episod a fost programat chiar în prima zi a evenimentului mult aşteptat. Au fost prezenţi invitaţi celebri, între care s-au numărat Kim Kardashian, Nicole, Sofia şi Lionel Richie.


  Petrecerea a avut loc la vila bunicului său
Petrecerea a avut loc la vila bunicului său

Paris a demarat deja proceduri pentru a rămâne însărcinată prin inseminare artificială. Îşi doreşte să aibă gemeni. Mirele, Carter Reum, este un prieten al familiei ei, pe care îl cunoaşte de 15 ani. Tată lui, Robert Reum, este patronul companiei Amsted Industries din Chicago. A absolvit Universitatea Columbia şi a scris o carte despre afaceri. Se iubeşte cu Paris din decembrie 2019. Ei s-au logodit în ziua în care ea a împlinit 40 de ani, la 17 februarie, pe o insulă privată. Carter i-a oferit logodnicei un inel de logodnă cu diamante de 2 milioane de dolari.


  Inelul de logodnă cu diamante
Inelul de logodnă cu diamante

Nunta lui Paris Hilton va fi televizată

Paris este cea mai mare din cei patru copii ai omului de afaceri Rick Hilton şi ai soţiei sale, Kathy. Străbunicul ei, Conrad Hilton, care a murit în 1979, la 91 de ani, a fost fondatorul lanţului de hoteluri Hilton. În trecut, Paris a avut o viaţă aventuroasă. În 2007 a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului. În 2010, a fost descoperită că avea cocaină în geantă. Ea a mai avut cinci logodnici: fotomodelul Jason Shaw, moştenitorul unui magnat grec, Paris Latsis, fostul jucător de baseball Doug Reinhardt, fotomodelul River Viiperi şi actorul Chris Zylka.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg