Dwayne Johnson a dezvăluit că a suferit de depresie: «Plângeam tot timpul»


    Dwayne Johnson a dezvăluit recent că a suferit de depresieFoto: Guliver/ Getty Images
Dwayne Johnson a dezvăluit recent că a suferit de depresieFoto: Guliver/ Getty Images

E un munte de om și nu te-ai gândi că ar exista vreun lucru care să-l îngenuncheze. Dwayne Johnson a dezvăluit recent că a suferit de depresie, după ce a văzut cum mama lui a încercat să se sinucidă, când el avea vârsta de 15 ani.

Actorul a povestit într-un interviu pentru The Express că a trecut printr-o perioadă sumbră şi s-a luptat mult timp cu o depresie cumplită.

Dwayne Johnson avea 15 ani când şi-a văzut mama intrând pe autostradă, în Nashville, la scurt timp după ce au fost evacuaţi din apartamentul lor. El a spus că a reuşit să îşi scoată mama de pe autostradă, dar după acest moment a suferit timp de mai mulţi ani de depresie, situaţia sa fiind îngreunată şi de rănile pe care le-a suferit. Dwayne și-a dorit să se facă fotbalist, însă visul lui a fost spulberat după acest accident.

„Am ajuns la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam tot timpul”, a spus actorul, potrivit Variety.

„Depresia nu discriminează niciodată. Mi-a luat mult timp să înţeleg acest lucru. Cheia este să nu îţi fie teamă să vorbeşti despre asta. Mai ales noi, bărbaţii, avem tendinţa de a păstra această poblemă pentru noi. Nu sunteţi singuri”, a scris actorul, luni pe Twitter.

Johnson a mărturisit că mama lui nu are amintiri legate de tentativa sa de sinucidere, adăugând că „probabil e mai bine aşa“.„Ne-am vindecat amândoi, dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenţie altor oameni care suferă”, a mai spus actorul.

Este unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care generează cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Furios şi iute". Dwayne este tatăl a două fete, provenite din mariaje diferite.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi