Dwayne Johnson, certat că face duș des


    Îi place să cânnte sub dușFoto: Instagram
Îi place să cânnte sub dușFoto: Instagram

Dwayne Johnson a fost certat de colegi pentru că face duș des. El a spus că se spală de trei ori pe zi, cântând sub duș.

Actorul Dwayne ”The Rock” Johnson în vârstă de 49 de ani a recunoscut zilele trecute că face duș de trei ori pe zi. El a stârnit un val de acuze și atacuri din partea colegilor lui de la Hollywood care îl acuză că face risipă de apă în loc să se gândească la faptul că ”milioane de oameni din Africa mor de foame din lipsa apei potabile”. Actorul care are o avere de 320 de milioane de dolari a explicat că pentru el igiena e pe primul loc, că nu face risipă la apă, dar că trebuie să se spele pentru că transpiră abundent în timpul celor trei sesiuni de antrenamente intense pe care le face.

Face multe antrenamente

Dwayne Johnson a spus că face de trei ori pe zi duș pentru a da o replică lui Ashton Kutcher (43 de ani) și Milei Kunis (37 de ani), care au zis că se spală rar. Actorul Dwayne “The Rock” Johnson îşi îngrijeşte cu mare grijă trupul, pe care îl consideră un templu. Starul, cu averea de 400 de milioane de dolari, are grijă să fie mereu în formă. De aceea face multe antrenamente pentru a-şi menţine sănătos trupul musculos. Starul a avut 4 operaţii la genunchi, o opreaţie de hernie, o ruptură a tendonului lui Ahile şi încă alte probleme medicale de la luptele libere pe care le-a practicat. Dwayne Johnson a fost certat de colegi pentru că face duș des.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg