Dwayne Johnson, un star generos! Actorul de 49 de ani și-a dat maşina de 150.000 $ unui fan

28 noiembrie 2021
article img
Dwayne Johnson și-a donat propria mașinăFoto: Instagram

Aşa generozitate nu s-a mai văzut! Dwayne Johnson a făcut o mare surpriză unui fan. I-a dăruit camionata lui personalizată cu o imensă valoare sentimentală incalculabilă.

Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) şi ”Central Intelligence” (2016), Dwayne Johnson (49 de ani) a dovedit recent că are o inimă de aur. 

Fanul său, Oscar Rodríguez, veteran de război din Marina americană, a fost copleşit de emoţie când a primit camioneta, un Ford F-150 Raptor, personalizat după cerinţele actorului, cu nume schimbat în The VelociRaptor V8, ce valorează peste 150.000 de dolari. Actorul i-a dăruit această maşină, pe care o alinta ”bebeluşul meu”, după ce l-a cunoscut la proiecţia noului lui film ”Red Notice”, în Los Angeles. 

Fanul lui The Rock "a rămas mască"

Dwayne a fost atât de impresionat de povestea fostului luptător, încât a vrut să-i dăruiască, iniţial, maşina Porsche Taycan pe care o conduce în acest film. Dar fiindcă i s-a spus că nu era posibil, a decis să-i ofere propria camionetă. L-a invitat afară pe Oscar spunându-i că are să-i arate ceva. I-a înmânat un bilet pe care era scris mesajul: ”Îţi mulţumesc pentru serviciul tău, frate. Bucură-te de noua maşină”. Fanul a căzut pe jos, nu ştia cum să-i mai mulţumescă. Nu şi-a putut stăpâni emoţiile în faţa celei mai mari surprize a vieţii. ”Povestea ta m-a emoţionat, eşti mereu pozitiv şi optimist. Ai grijă de mama ta de 75 de ani, te ocupi de biserică, ajuţi victimele violenţei domestice. Eşti o fiinţă nobilă”, a justificat actorul gestul său. 

article img
Oscar a fost compleşit de emoţie când Dwayne l-a îmbrăţişat

Actorul cu o avere de peste 320 de milioane de dolari are două fete, Jasmine, de 5 anişori, şi Tiana Gia, de 2 ani, din căsnicia cu Lauren Hashian (37 de ani). El mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani. E însurat cu Hashian din 2019.