Dwayne ”The Rock” Johnson e topit după fiica lui de 5 ani. E în stare de orice pentru ea


    Gwayne Johnson s-a transformat în WC ambulant dacă Jasmine, de 5 ani, are treabă la marginea drumului...foto: Instagram
Gwayne Johnson s-a transformat în WC ambulant dacă Jasmine, de 5 ani, are treabă la marginea drumului...foto: Instagram

Dwayne ”The Rock” Johnson este un tată extraordinar. Actorul în vârstă de 48 de ani, s-a transformat și în WC ambulant, dacă fetița lui are o ”urgență”. Actorul a postat o fotografie recent pe Instagram în timp ce o ține în brațe pe Jasmine, de 5 anișori, la marginea unui drum să își facă nevoile. Scena extrem de drăgălașă vine la scurt timp după o altă secvență în care Johnson apărea în postura de coafeză pentru micuța divă în devenire, Jasmine.

Este plin de mușchi și când intră în ring bate tot, dar când vine vorba de fetițele lui devine un mielușel! Da, ați ghicit. Este vorba de Dwayne ”The Rock” Johnson, în vârstă de 48 de ani, care se topește tot atunci când fetițele lui îl roagă ceva. Uriașul de 1,96 metri înălțime s-a pozat zilele trecute într-o nouă ipostază surprinzătoare. După ce durul Johnson a împletit codițe și a reparat zulufi intrând în jocul fiicei lui de cinci ani, acum câteva zile, recent s-a transformat și în WC ambulant.

Dwayne Johnson, în vârstă de 48 de ani, s-a făcut coafeză pe timp de pandemie, iar zilele trecute a făcut și pe veceul ambulant pentru Jasmine de cinci anișori. Multe staruri de la Hollywood și-au descoperit talente nemaiîntâlnite în timpul izolării la domiciliu impuse de pandemia de COVID-19. Printre cei care au intrat în jocul odraslelor lor pentru a le face pe plac se numără și uriașul Dwayne Johnson. Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) și ”Central Intelligence” (2016), Johnson a dat la propriu în mintea copiilor. Ce a făcut Dwayne Johnson de a stârnit admirația tuturor fanilor lui nu are nici o legătură cu imaginea de dur și bătăuș care l-a consacrat.

Citește și:

Ce mireasă frumoasă a fost soţia lui Dwayne Johnson. «The Rock» a dat o poală de bani pe rochie

Dwayne Johnson scoate din buzunar milioane de dolari pentru pasiunea lui! Ce colecție de superbolizi are vedeta

Dwayne Johnson a împletit codițe și s-a jucat de-a ”coafeza musculoasă”

Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 5 anișori. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de 2 ani, se afla în grija mamei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019. El a postat pe contul lui de Instagram imaginile care au devenit virale, la finele săptămânii trecute.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg