E oficial! Vedeta de televiziune Caroline Flack s-a sinucis. Este al treilea caz la «Insula iubirii»

Ultima actualizare:
Caroline Flack a fost acuzată de agresiune anul trecut, în decembrie
Caroline Flack a fost acuzată de agresiune anul trecut, în decembrie

Vedeta de televiziune Caroline Flack, găsită moartă sâmbătă, 15 februarie, în locuinţa ei din Londra, s-a sinucis, au anunţat legiştii miercuri, potrivit The Hollywood Reporter, citat de News.ro. Flack s-a spânzurat după ce a lăsat un mesaj în care își explică gestul extrem.

Fosta gazdă a emisiunii „Love Island” / ”Insula iubirii” de la ITV a murit pe 15 februarie, la vârsta de 40 de ani. În raportul medico-legal, făcut public miercuri, este precizat că ea s-a spânzurat.

Familia vedetei a publicat miercuri un mesaj pe Instagram pe care Flack l-ar fi scris înainte de a muri. Ea a spus că „întreaga lume şi viitorul” i-au fugit de sub picioare când a fost arestată pentru agresiune.

Caroline Flack, acuzată că și-a agresat fizic iubitul

Anul trecut, Caroline Flack a fost acuzată de agresiune, într-un caz în care a fost implicat partenerul de viață al vedetei, jucătorul de tenis Lewis Burton. Vedeta a fost acuzată că și-a lovit iubitul cu o lampă în cap, în timp ce acesta dormea, după ce i-a descoperit niște mesaje compromițătoare în telefon.

Deși Burton, care sunase la Urgențe în noaptea cu pricina, a cerut să fie anulat ordinul de restricție și a renunțat la acuzații, procurorii au continuat cercetările, iar Flack urma să apară în fața judecătorilor luna viitoare. Apropiații vedetei susțin că aceasta era îngrozită de ideea că imaginile surprinse în timpul incidentului de anul trecut ar putea fi făcute publice.


    Caroline Flack a fost acuzată de agresiune anul trecut, în decembriefoto: Getty Images
Caroline Flack a fost acuzată de agresiune anul trecut, în decembriefoto: Getty Images

Flack s-a retras de la cârma emisiunii imediat după scandal, ea fiind înlocuită de irlandeza Laura Whitmore. Caroline Flack şi-a început cariera în televiziune în 2002, în serialul de comedie „Bo' Selecta!”. A prezentat mai multe show-uri, precum „The Xtra Factor” şi „Love Island”.

Vedeta a mai prezentat emisiuni precum „Gladiatorii”, în 2008, dar și echivalentul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Caroline Flack era coprezentatoare și la „X Factor”.

De asemenea, Caroline este cunoscută și pentru relația sa din trecut cu Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta povestea însă că „amorul” dintre ei nu a durat mai mult de câteva întâlniri, din cauza faptului că făceau parte din lumi diferite. „Odată ce s-a aflat de noi, eu nu mai eram Caroline Flack, eram un fel de inferioara lui Harry, care îl trăgea în jos”, spunea aceasta. 

Moartea lui Flack a avut loc la un an şi jumătate după ce o concurentă din al doilea sezon al show-ului „Insula iubirii” s-a sinucis în casa ei, cu un amestec de cocaină şi alcool, şi la zece luni după ce un concurent din al treilea sezon s-a sinucis.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net