Ea este ultimul «iepuraș» care va poza nud pentru Playboy

7 decembrie 2015
image
Pamela Anderson pe ultima copertă nud din istoria Playboy

În luna octombrie, Playboy anunța sfârșitul unei tradiții vechi de mai bine de 60 de ani. Începând cu luna martie a anului 2016, revista va renunța la publicarea fotografiilor cu modele dezbrăcate. Acum, Playboy a dezvăluit numele ultimului fotomodel care va mai apărea nud pe paginile publicației.

Tânăra are 26 de ani și a fost selectată pentru a fi Miss februarie 2016, ultimul „iepuraș” care își mai expune nurii în Playboy. Este originară din Georgia, crescută în Rusia și vorbește nu mai puțin de șase limbi, potrivit dailymail.co.uk.

image
Kristy Garett (26 de ani) este un manechin originar din Georgia

Formele manechinului Kristy Garett vor fi expuse pe suprafața a 12 pagini în ediția din ianuarie/februarie 2016 a revistei, care va fi pusă la vânzare săptămâna viitoare. Tânăra crede că apariția în Playboy îi va schimba viața: „Am fost așa mândră să apar în Playboy. Asta este istorie. E un lucru așa de important. E atât de iconic. Să fiu ultimul «iepuraș» nud mă face să plâng și să fiu fericită pe dinăuntru”.

image
Tânăra crede că ședința foto pe care o va realiza pentru Playboy îi va schimba viața

Kristy speră să locuiască în Los Angeles și susține că decizia de a poza în Playboy a fost influențată de dorința ei de a se stabili în Statele Unite ale Americii. „Playboy are o poveste americană clasică. Iar eu vreau să fac parte din ea. Stilul de viață de aici, când ești liber să te exprimi, este tipul meu de viață. Sunt mândră de femeia care sunt și am visat dintotdeauna ca lumea să vorbească despre mine din acest motiv”, a mai declarat ea.

image
Directorul editorial al revistei spune că ea reprezintă evoluția Playboy din ultimii 60 de ani

Directorul editorial al revistei, Jason Buhrmester, susține că manechinul reprezintă evoluția Playboy din ultimii 60 de ani: „E internațională, e model, dar încă arată abordabilă”. Acesta a mai explicat că atunci când a auzit prima dată despre planul revistei de a renunța la nuduri, i s-a părut a fi o idee nebunească. Cu toate acestea, acum consideră că acest lucru este de „bun simț”.

Pamela Anderson, pe coperta ultimei ediții nud

image
Pamela Anderson pe ultima copertă nud din istoria PlayboyFoto Playboy

Dacă Kristy Garret va apărea în interiorul revistei, coperta ultimei ediții nud Playboy este rezervată pentru Pamela Anderson. Vedeta a mărturisit că acceptat propunerea abia după ce a primit acordul fiilor ei, care, de-a lungul anilor, au fost victimele multor remarci răutăcioase în legătură cu aparițiile nud ale mamei lor. Cu toate acestea, între timp au trecut peste acea perioadă iar când Pamela i-a cerut acordul fiului cel mare, Brandon (19 ani), el a felicitat-o și chiar a bătut palma cu ea.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
andreea marin lisabona 3 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg