Ea îi «frige» la bani pe greii de la Hollywood


    Molly s-a  îmbogăţit de pe urma  starurilor
Molly s-a îmbogăţit de pe urma starurilor

Scandal la Hollywood! Mol­­ly Bloom, o femeie de 36 de ani, a dezvăluit într-o carte că îi bate măr la poker pe greii de la Hollywood. "Regina pokerului" câştigă câte 50.000 $ (162.000 de lei) pe seară.

După ce, recent, a scăpat cu numai o amendă de 1.000 de dolari (3.424 de lei), 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi un an de închisoare cu suspendare pentru poker ilegal, Molly Bloom s-a gândit să-şi facă publice aventurile, scrie ziarul "Bild".

În cartea "Molly's Game - From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club", ea povesteşte despre partidele de poker pe care le-a jucat cu Ben Affleck (41 de ani), Tobey Maguire (38 de ani), Leonardo DiCaprio (39 de ani) de la care a câştigat 400.000 $ (1,3 milioane de lei) numai în acest an.

simeon stalpnicul png

În cartea ei, Molly face dezvăluiri despre partenerii ei de joc celebri. De exemplu, ea povesteşte că fac glume despre fundul cântăreţei Jennifer Lopez (44 de ani). "Rick Salomon, soţul Pamelei Anderson, l-a întrebat pe fostul ei logodnic, Ben Afflek, în timpul unei partide de poker:

«Cum e fundul lui J. Lo, are celulită sau e frumos?», la care Ben a răspuns «E frumos»". Despre starul din "Pearl Harbor", pokerista se plânge că nu pariază niciodată mai mult de 50.000 $ (162.000 de lei).

Leonardo diCaprio

simeon stalpnicul png

Molly spune că Maguire e un obraznic care joacă catastrofal, iar DiCaprio e mult prea calculat. Mult mai mult îi plăceau partidele de poker cu miliardari care aduceau numai bani noi la masă. Femeia zice că grupul jucătorilor s-a spart, ca să nu mai aibă de-a face cu legea. Dar asta nu înseamnă că nu-i frige în continuare la bani, în ascuns, pe faimoşii actori. Numai că acum, după ce i-a dat în vileag, greii Hollywoodului riscă rigorile legii.

Tobey Maguire

simeon stalpnicul png

Click! spune:

Un judecător din New York a hotărât în urmă cu doi ani că pokerul e un joc bazat pe îndemânare şi nu este ilegal după legea federală. Se spera atunci că va fi legalizat în SUA, dar acest lucru încă nu s-a întâmplat. Pedepsele diferă de la stat la stat.

Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
shutterstock 1963971895 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg