Ea îl ține în formă pe portarul Realului, Courtois


    Mishel Gerzig FOTO: Instagram
Mishel Gerzig FOTO: Instagram

A fost dezvăluit secretul formei foarte bune pe care o prezintă portarul belgian al Realului, Thibaut Courtois: iubita lui fotomodel.

Goal-keeper-ul madrilenilor este cel care a făcut publică relația care a început în luna mai a acestui an, publicând o fotografie cu ei doi pe contul de Instagram urmărit de 7,8 milioane de fani. În vârstă de 29 de ani, el a mărturisit că e îndrăgostit până peste cap de modelul israelian Mishel Gerzig (24 de ani). Aceasta stă ceva mai slab pe rețelele sociale, având doar 206.000 de urmăritori pe Instagram, de exemplu, dar e de așteptat ca până la finalul săptămânii contul ei să ”explodeze”, având în vedere că este una dintre cele mai frumoase fotomodele din lume. Deocamdată nu s-a spus nimic de o eventuală căsătorie. Mulți au pus dezvăluirea făcută de Curtois pe bucuria făcută de conducerea clubului, care i-a propus prelungirea contractului până în 2026. Evident că a semnat fără să stea pe gânduri cu clubul la care a venit în 2018, de la Chelsea.

Internaționalul belgian mai are doi copii, un băiat de 4 ani, respectiv o fată de 6 ani, din relația pe care a avut-o cu spaniola Marta Domingos, de care s-a despărțit în 2017, cu câteva luni înainte ca aceasta să-l nască pe fiul lor! De atunci și până acum, nimeni nu a mai publicat nimic despre o eventuală relație a portarului.  


    Courtois si iubita lui nu se mai ascundFOTO: Instagram
Courtois si iubita lui nu se mai ascundFOTO: Instagram
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg