Ele au fost cele mai sexy la Premiile Emmy 2019. Au atras privirile ca un magnet

Ultima actualizare:

    Catherine Zeta- Jones, 49 de ani,  rochie creată de  Georges Hobeika,  avere de 105 milioane  de dolari fotografii: gettyimages / profimedia
Catherine Zeta- Jones, 49 de ani, rochie creată de Georges Hobeika, avere de 105 milioane de dolari fotografii: gettyimages / profimedia

S-au întrecut în ţinute care au atras privirile bărbaţilor ca un magnet! Divele de la Hollywood au strălucit pe covorul roşu la Gala de decernare a Premiilor Emmy, care a avut loc duminică seara la Los Angeles.

O seară a ţinutelor sexy! Astfel se poate defini pe scurt cea de-a 71-a ediţie a Galei Premiilor Emmy pentru televiziune. Toate vedetele au venit în costumaţii provocatoare, care lăsau la iveală sânii sau picioarele cât mai mult. Cea mai elegantă şi mai sexy a fost actriţa Catherine Zeta-Jones, de 49 de ani, care a purtat o superbă rochie roşie, cu trenă, marca Georges Hobeika. Ea a venit însoţită la gală de soţul său, Michael Douglas (74 de ani), care era în culmea fericirii pentru că partenera sa de viaţă a fost cea mai complimentată femeie pe parcursul serii.

Toţi fanii lui Kim Kardashian, vedeta de televiziune, în vârstă de 38 de ani, au fost şocaţi când au văzut-o cu un posterior mai mare ca niciodată. Fesele ei imense păreau că sfidează legea gravitaţiei, în cel mai bizar mod cu putinţă. Kim a purtat o rochie neagră de infarct, marca Vivienne Westwood, din care sânii stăteau să explodeze.

Un decolteu extraordinar, până la ombilic, a avut la gală şi actriţa Emilia Clarke (32 de ani), cunoscută pentru rolul Daenerys Targardyen, din serialul „Urzeala tronurilor“, care a uimit fanii într-o ţinută marca Valentino. Cântăreaţa şi actriţa Zendaya (23 de ani), cunoscută pentru rolurile din serialele  Disney „KC sub acoperire” şi „Totul pentru dans”, a purtat o rochie foarte sexy, Vera Wang, de culoare verde, transparentă, prin care se vedeau sânii complet şi cu o tăietură la fustă foarte îndrăzneaţă.

Cântăreaţa Nicole Scherzinger (41 de ani) a îmbrăcat o ţinută albă, foarte elegantă, din care se iţeau sânii, marca Vivienne Westood. Serialul “Urzeala tronurilor” a fost marele câştigător al galei, conferindu-i-se premiul pentru cel mai bun serial dramă. Acesta a devenit serialul cu cele mai multe Premii Emmy din istorie, deşi fanii au fost nemulţumiţi de final.

Câştigătorii Premiilor Emmy 2019

e Cel mai bun serial dramatic - «Game of Thrones» e Cel mai bun serial de comedie - «Fleabag» e Cea mai bună miniserie TV - «Chernobyl» e Cel mai bun lungmetraj de televiziune - «Bandersnatch» («Black Mirror») e Cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie - Bill Hader («Barry») e Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie - Phoebe Waller-Bridge («Fleabag») e Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic - Billy Porter («Pose») e Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic - Jodie Comer («Killing Eve») e Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie - Tony Shalhoub («The Marvelous Mrs. Maisel») e Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie - Alex Borstein («The Marvelous Mrs. Maisel») e Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic - Peter Dinklage («Game of Thrones») e Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic - Julia Garner («Ozark») e Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Jharrel Jerome («When They See Us») e Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Michelle Williams («Fosse/Verdon») e Cea mai bună regie a unui serial de comedie - Harry Bradbeer («Fleabag») e Cea mai bună regie a unui serial dramatic - Jason Bateman («Ozark») e Cel mai bun scenariu pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Craig Mazin («Chernobyl»).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net