Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit, după 3 ani ! Cei doi au împreună un băiețel

Ultima actualizare:

    Elon Musk și Grimes s-au despărțitFoto: Getty Images
Elon Musk și Grimes s-au despărțitFoto: Getty Images

Fondatorul companiei Space X a confirmat că el și partenera lui, cântăreața de origine canadiană Grimes, sunt „semi-separați”. Musk susține însă că ei continuă să fie în relații bune și să se ocupe împreună de fiul lor în vârstă de un an.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat pentru Page Six Elon Musk. Fondatorul Space X este în prezent cel mai bogat om din lume.

Musk a explicat că separarea lor are loc în contextul în care munca lui la Space X și Tesla îl obligă să petreacă mai mult timp în Texas sau să călătorească în străinătate, în timp ce Grimes lucrează în principal în Los Angeles.

„Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”, a mai spus Musk. Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, și Grimes, 33 de ani, formau un cuplu din anul 2018, iar doi ani mai târziu, în mai 2020, a venit pe lume fiul lor, X Æ A-Xii Musk. Numele micuțului a stârnit multe controverse și a fost subiect de glume în mediul online, la momentul respectiv.

Elon Musk și Grimes au fost văzuți ultima dată împreună la Gala Met, care a avut loc pe 13 septembrie la New York. Chiar și atunci, cântăreața a defilat singură pe covorul roșu, iar Musk i s-a alăturat ulterior.

Elon Musk a mai fost căsătorit cu scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care are cinci băieți: gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 17 ani, și tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 15 ani. De asemenea, a fost căsătorit de două ori cu actrița Talulah Riley.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png