Elton John a ajuns la pace cu fosta soție, după ce a scris despre ea în cartea autobiografică


    Elton a fost însurat cu Renate timp de patru aniFoto: Getty Images
Elton a fost însurat cu Renate timp de patru aniFoto: Getty Images

Elton John a ajuns la pace cu fosta sa soție, Renate Blauel. Ea îl dăduse în judecată și cerea 3 milioane de lire sterline despăgubire pentru că starul a scris despre ea într-o carte.

Elton John (73 de ani) a ajuns la pace cu fosta sa soție, Renate Blauel (67 de ani). În momentul în care s-au despărțit, în 1988, ei au semnat un contract care includea o clauză potrivit căreia nici unul nu avea voie să vorbească de anii în care au fost căsătoriți și despre motivul divorțului după patru ani de căsnicie. Ea s-a enervat pentru că Elton John povesteşte despre ea şi relaţia lor în mult prea sincera autobiografie a lui, ”Me!”, publicată anul trecut în luna octombrie, încălcând contractual de confidențialitate dintre ei.

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Aniversarea de 70 de ani a lui Elton John, o adevărată gală cu celebrități

Ea a recunoscut că nu a supărat-o în 30 de ani

Renate a luat foc pentru că Elton îşi aminteşte, în carte, în cele mai mici amănunte ziua nunţii lor. Scrie că s-a întâmplat de Valentine's Day în 1984, în Darling Point, Sydney, când Renate a purtat la gât o inimă cu 63 de diamante primită cadou de la Elton. Mirele o ceruse în căsătorie cu doar 4 zile în urmă, într-un gest descris de el în carte drept ”nebunie curate”. L-a dat în judecată și a cerut despăgubiri uriașe, însă, recent, fosta soție a cedat. Renate a recunoscut că Elton a fost mereu demn și respectuos cu ea în ultimii 30 de ani și dispus s-o ajute. Muzicianul a explicat că ceea ce a scris în carte și a apărut în film era deja de domeniu public și că acel contract se aplică numai în chestiuni private și confidențiale. Elton John a fost însurat între 1984 şi 1988 cu Renate Blauel, de profesie inginer de sunet.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg