Elton John, acuzat de hărţuire sexuală

Ultima actualizare:

    Elton Împreună cu bodyguardul Jeffrey Wenninger Foto: Guliver Splash
Elton Împreună cu bodyguardul Jeffrey Wenninger Foto: Guliver Splash

Scandal! Un fost bodyguard al lui Elton John l-a dat în judecată pe muzician acuzându-l de hărţuire sexuală. Acesta susţine că starul de 69 de ani l-a pipăit pe organele genitale şi sfârcuri.

Mari necazuri la orizont pentru Elton John! Fostul său bodyguard Jeffrey Wenninger îl acuză că l-a hărţuit sexual în mai multe rânduri. Dacă acest lucru se dovedeşte real, starul ar putea avea probleme grave. Wenninger zice că trei incidente au avut loc în 2014. În timp ce erau amândoi în maşină, muzicianul i-ar fi atins organele genitale. I-ar mai fi zis să-şi scoată bărbăţia ca să-i spună “bună ziua unchiului Elton”, potrivit TMZ. Jeffrey Wenninger susţine că a încercat să-l respingă verbal şi fizic, dar asta nu l-ar fi împiedicat pe cântăreţ să continue. L-a prins de sfârcuri şi i-a zis: “Eşti drăguţ!” Bodyguardul nu mai lucrează pentru Elton John din septembrie 2014.

E căsătorit şi are 2 copii

Elton John (67 de ani) este căsătorit din decembrie 2014 cu producătorul canadian David Furnish (51 de ani). Ei şi-au oficializat relaţia după 20 de ani. Cântăreţul britanic şi partenerul lui de viaţă au organizat chiar o ceremonie de căsătorie la reşedinţa sa din Windsor, la 9 ani după ce semnaseră un parteneriat civil. Lista invitaţilor a cuprins în jur de 50 de persoane, rude şi prieteni foarte apropiaţi, între care Victoria şi David Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy Osbourne şi soţia lui. Cuplul are doi copii, Zachary (4 ani) şi Elijah (2 ani), ambii născuţi de mame surogat.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net