Elton John, cel mai mare colecționar din lume! În afară de ochelari, nu vă vine să credeți ce mai strânge artistul


    Elton John, 73 de ani, recunoaște că nu se poate abține să nu colecționeze obiecteFoto: Click!
Elton John, 73 de ani, recunoaște că nu se poate abține să nu colecționeze obiecteFoto: Click!

Un lucru este cert: lui Elton John îi place să colecționeze diferite obiecte! Exceptând colecția impresionantă de ochelari pe care o cară după el prin toată lumea la concerte, artistul care are o avere de 500 de milioane de dolari a dezvăluit că are acasă o colecție impresionantă de CD-uri.

Casa lui Elton John, în vârstă de 73 de ani, este un veritabil muzeu. Elton John, 73 de ani are o super-colecție de CD-uri și discuri de vinil. Pe lângă impresionanta colecție de ochelari, cântărețul britanic are acasă 120.000 de CD-uri și 15.000 de discuri de vinil. Deși are una dintre cele mai mari colecții muzicale din lume, artistul nu depozitează CD-urile în vreun seif sau într-o încăpere securizată. De ce? Pentru că vrea să le aibă la îndemână când are chef să asculte o anumită piesă muzicală.

Elton John: ”Țin CD-urile și discurile de vinil în bibliotecă”

Cântărețul britanic în vârstă de 73 de ani a dezvăluit recent că are o colecție de 120.000 de CD-uri și peste 15.000 de discuri de vinil. ”Am peste 120.000 de CD-uri și 15.000 de discuri rare de vinil. Le țin pe rafturile din bibliotecă pentru a avea tot timpul acces la ele atunci când vreau să ascult o piesă. LP-urile îmi plac cel mai mult”, a declarat el. Elton John este foarte fericit că are o carieră atât de lungă și îi are alături pe soțul lui David Furnish și cei doi fii ai lor Zachary, de 9 ani și Elijah, de 7 ani.

Citește și:

Elton John, pierderi de 75 de milioane de dolari

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Elton John: ”Fac ce îmi place de mai bine de 50 de ani”

Elton John a povestit despre impresionanta sa colecție de CD-uri într-un interviu acordat recent. ”Mă simt norocos că am posibilitatea să fac în continuare ceea ce îmi place și o fac fără oprire de mai bine de 50 de ani. Dacă mă uit înapoi, observ cu bucurie că viața mea s-a transformat în bine de când au apărut în ea David și cei doi fii ai noștri. Datorită lor rămân ancorat în prezent și nu cad pradă trecutului. Cine trăiește în trecut, nu ar viitor pentru că repetă lucrurile pe care le-a făcut”, a explicat Elton John.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg