Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

image
Elton John a renun┼úat la alcool ┼či la droguri de aproape trei decenii Foto:GettyImages

Sir Elton John, ├«n v├órst─â de 72 de ani, este unul dintre cei mai aprecia┼úi muzicieni din lume. Cu milioane de albume v├óndute pe mapamond ┼či o carier─â care se ├«ntinde pe mai bine de 50 de ani, Elton John este o emblem─â ┼či un model pentru colegii de breasl─â mai tineri. Ajuns la v├órsta de 72 de ani, Elton John a l─âsat la o parte hobby-urile mai pu┼úin ortodoxe, care ├«n tinere┼úe i-au pus via┼úa ├«n pericol ┼či se concentreaz─â asupra familiei sale ┼či a ultimilor ani pe care ├«i petrece pe scen─â, c─âci recent a anun┼úat c─â se g├ónde┼čte serios s─â se retrag─â din lumina reflectoarelor.

Sir Elton John are numeroase motive pentru a fi m├óndru. Are o carier─â de invidiat, o cas─â desprins─â din reviste, o familie care ├«l iube┼čte necondi┼úionat ┼či o carier─â la care unii doar viseaz─â. Cu toate acestea, Elton John se simte cel mai mul┼úumit de faptul c─â a reu┼čit s─â renun┼úe la droguri ┼či la alcool ┼či astfel s─â ├«┼či salveze propria via┼ú─â. Prin intermediul unui mesaj ├«nc─ârcat pe pagina personal─â de Instagram Elton John a vorbit despre cea mai neagr─â perioad─â din via┼úa sa, aceea ├«n care se afunda ├«n consumul de alcool ┼či abuzul de droguri pentru a face fa┼ú─â realit─â┼úii. 

Elton John nu mai bea alcool ┼či nu se mai drogheaz─â de 29 de ani

├Än mesajul publicat el a men┼úionat c─â s─ârb─âtore┼čte 29 de ani de c├ónd nu s-a mai l─âsat prad─â dorin┼úei de a bea sau de a se droga. ├Än plus, el a mul┼úumit persoanelor care l-au ajutat nu numai s─â se lupte cu demonii s─âi l─âuntrici, ci s─â-i ┼či ├«nving─â. Elton a recunoscut c─â ├«n perioada ├«n care se droga era un om sf─âr├ómat pe interior. "Acum 29 de ani eram un om fr├ónt pe interior. ├Än cele din urm─â mi-am g─âsit curajul necesar de a pronun┼úa cuvintele care aveau s─â ├«mi schimbe via┼úa. Acele cuvinte au fost am nevoie de ajutor. Le mul┼úumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat s─â ├«mi g─âsesc drumul spre o via┼ú─â lipsit─â de alcool ┼či droguri. Le voi fi recunosc─âtor pentru totdeauna", au fost cuvintele lui Elton John, potrivit dailymail.co.uk. 

image
Elton John ┼či so┼úul s─âu, David Furnish

├Än tinere┼úe Elton John era g─âsit pe jos, ├«n stare de incon┼čtien┼ú─â sau cu spasme

Recent, la Festivalul de Film de la Cannes, Elton John a vorbit cu sinceritate deplin─â despre stilul haotic de via┼ú─â pe care ├«l adoptase ├«n tinere┼úe ┼či care a fost la un pas s─â ├«l aduc─â la autodistrugere. "Via┼úa pe care o duceam atunci nu era una normal─â, cump─âram orice ├«mi ie┼čea ├«n cale. M─â g─âseau pe jos, av├ónd spasme, m─â duceau ├«n pat ca s─â dorm, iar eu f─âceam acela┼či lucru care m─â adusese acolo la nici jum─âtate de or─â dup─â. Sunt un supravie┼úuitor. Am supravie┼úuit multor lucruri. Via┼úa este plin─â de sui┼čuri ┼či de cobor├ó┼čuri, chiar ┼či atunci c├ónd nu bei alcool, iar eu ┼čtiu acest lucru pentru c─â nu mai sunt nevoit s─â m─â refugiez ├«n b─âutur─â", a declarat Elton pentru Variety.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg