Elton John, vizibil slăbit, în scaun cu rotile. Imaginea care a stârnit îngrijorare!

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a sărbătorește 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. În întreg Regatul Unit au loc evenimente culturale pentru a marca acest moment special. Elton John a fost invitat pentru a susține un recital, iar paparazii au surprins câteva imagini care au creat îngrijorare în rândul fanilor. 

Elton John arăta slăbit când a sosit duminică pe aeroportul Leipzig din Germania într-un scaun cu rotile, în timp ce se întorcea acasă, la Nisa, după un spectacol pe care l-a susținut în orașul german. Cântărețul, în vârstă de 75 de ani, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a fost fotografiat în timp ce se afla într-un scaun cu rotile.

Elton John se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile Sursă foto: Profimedia
Elton John se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile Sursă foto: Profimedia

Citește și: Ce mari au crescut copiii lui Elton John!

Elton John era îmbrăcat lejer într-un trening albastru Gucci și purta o mască de protecție neagră când a coborât din mașină și a urcat în scaunul cu rotile pentru a se îndrepta spre aerportul din Leipzig.

Ipostaza este cu atât mai îngrijotătoare dacă ne gândim că mai sunt doar câteva zile până când artistul va trebui să susțină un recital alături de Queen și Diana Ross în cadrul festivităților dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Elton John nu va cânta în întregime live, ci va beneficia de ajutorul unor melodii preînregistrate, conform publicației britanice The Mirror. 

Vezi și: Rod Stewart explică cum și-a găsit fericirea alături de actuala soție

Elton John va porni într-un ultim turneu 

În ciuda celor 75 de ani, Elton nu dă semne că ar dori o pauză în următoarele câteva luni, deoarece nu numai că va cânta pentru Jubileul Majestății Sale, dar va continua să susțină un turneu pe parcursul lunii iunie. 

Datele includ spectacole pentru turneul său de adio în Elveția, Danemarca, Țările de Jos și Franța.

Rod Stewart, concert la Palatul Buckingham

Rod Stewart este un alt artist care va concerta la spectacolul organziat în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Artistul deja a repetat numărul pe care urmează să îl susțină la Palatul Buckingham și este nerăbdător să urce pe scenă. 

Sir Rod Stewart a declarat după ce a fost anunțat că va cânta: „Regina Elisabeta a oferit un serviciu incredibil Regatului Unit în ultimii 70 de ani și sunt încântat să mă pot alătura ei pentru a sărbători Jubileul de Platină. Ea a demonstrat lumii ce persoană specială este și cât de norocoși suntem să o avem". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net