Elton John, infectat cu virusul COVID-19

26 ianuarie 2022

Cântărețul britanic Elton Johna fost depistat pozitiv la testul pentru virusul COVID-19. Din această cauză, starul a trebuit să anuleze două concerte pe care le avea programate în SUA.

image
Starul are simptome ușoare Foto: EPA

Celebrul cântăreț Elton John, în vârstă de 74 de ani, a fost testat pozitiv la testul pentru virusul COVID-19. Din această cauză, starul a fost obligat să amâne concertele pe care trebuia să le suțină în Dallas, Texas, SUA. Cele două concerte care făceau parte din turneul său Farewell Yellow Brick Road erau programate pentru zilele de 25 ianuarie, respectiv 26 ianuarie.

Este vaccinat cu 3 doze

Elton este vaccinat cu toate cele trei doze și are simptome ușoare de COVID-19, s-a anunțat într-un comunicat oficial. Turneul mondial, care a fost programat să marcheze retragerea sa, a fost început în septembrie 2018. Cântărețul a fost nevoit să amâne și datele concertelor din Europa, anul trecut, din cauza unor probleme la șold.

Are doi copii

Concertele europene au fost reprogramate pentru anul 2023. Elton John are o avere de 500 de milioane de dolari. Este căsătorit cu producătorul canadian David Furnish (59 de ani). Cuplul are doi copii, Zachary (11 ani) şi Elijah (9 ani), ambii născuţi de mame purtătoare. Elton John a fost depistat pozitiv la testul pentru virusul COVID-19.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg