Elton John: ”Nu am de gând să lansez piese prea curând”. Află motivul pentru care artistul și-a abandonat proiectele


    Elton John a abandonat toate proiectele muzicale la care lucra spre stupefacția fanilorFoto: Click!
Elton John a abandonat toate proiectele muzicale la care lucra spre stupefacția fanilorFoto: Click!

Artistul britanic Sir Elton John, în vârstă de 73 de ani, și-a șocat recent fanii. El a anunțat că nu are de gând să mai înregistreze piese noi sau să mai lanseze un album prea curând. Elton John a declarat într-un interviu acordat revistei Record Collector: ”Nu este momentul potrivit să mă gândesc la noi melodii. Habar nu am ce naiba o să fac în viitorul apropiat”.

Sir Elton John și-a surprins fanii cu o declarație-bombă. Nu are de gând să mai lanseze piese noi prea curând. Elton John, în vârstă de 73 de ani, a explicat că ”nu este în dispoziția necesară” pentru a compune. El are o avere de peste 500 de milioane de dolari, bani strânși de-a lungul unei cariere de peste o jumătate de veac. A avut pierderi de 75 de milioane de dolari în 2020 din cauză că turneul lui mondial a fost suspendat din cauza pandemiei. Autorul piesei ”Candle in the wind” a explicat că este foarte fericit alături de gemenii lui de 9 ani, Zachary și Elijah și de soțul lui David Furnish. Se bucură la maximum de viața de familist care i-a fost interzisă atât de mult timp din cauza carierei.

Elton John: ”Nu vreau să mă gândesc la muzică acum”

Elton John, în vârstă de 73 de ani, a explicat în interviul acordat pentru revista ”Record Collector” că a abandonat toate proiectele la care lucra. ”Nu am nici cea mai vagă idee ce o să fac în viitor și asta îmi dă un sentiment foarte plăcut. Nu este momentul să intru iar în studioul de înregistrări și să lucrez la piese noi. Sunt tată și ador acest sentiment. Când voi găsi dispoziția necesară de a compune voi începe să compun piese noi. Dar nimeni nu vrea un Elton John care să compună atunci când starea lui psihică nu este deloc creativă”, a explicat artistul britanic.

Citește și:

VIDEO Elton John a părăsit scena în lacrimi, după ce și-a anunțat fanii că nu mai poate cânta. De ce boală a anunțat că suferă

Elton John, pierderi de 75 de milioane de dolari

Elton John susține că i se cere să compună, dar refuză

Legendarul artist britanic Elton John a recunoscut că se fac presiuni să revină ”la serviciu”, dar el nu are de gând să facă acest pas. Poetul Bernie Taupin i-a trimis nenumărate versuri rugându-l să le pună pe muzică, dar Elton John nu vrea să fie stresat. ”I-am trimis 16 sau 18 piese când era în Australia. Planul nostru era să se apuce de compus când era încă în Australia, pentru că după ce a avut deplasarea în Noua Zeelandă s-a îmbolnăvit la plămâni și a trebuit să fac o pauză”, a spus Taupin. Cei doi au lucrat la mai multe hituri împreună și majoritatea au fost succese.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg