Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă! Când are loc ceremonia

Ultima actualizare:
Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie
Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie

Artistul britanic Elton John (67 de ani) se va căsători cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish (52 de ani), pe 21 decembrie, în cadrul unei ceremonii foarte discrete.

Pe 21 decembrie 2005, Elton John şi David Furnish au alcătuit unul dintre primele cupluri gay care şi-au unit destinele în Marea Britanie, în momentul în care guvernul din această ţară a legalizat parteneriatele civile între persoanele de acelaşi sex, informează dailymail.co.uk (vezi foto!) Potrivit presei britanice, cuplul intenţionează să transforme parteneriatului lor civil într-o căsătorie oficială. Nunta lor va avea loc la doar câteva luni după legalizarea căsătoriilor gay în Marea Britanie. Tabloidul Daily Mirror afirmă că Elton John şi David Furnish intenţionează să organizeze o ceremonie de nuntă discretă şi intimă, pe proprietatea lor din Windsor, în comitatul Berkshire. Cuplul a invitat 50 de rude şi prieteni, iar printre vedetele care vor participa la eveniment se află şi câteva nume sonore, precum David şi Victoria Beckham, Elizabeth Hurley şi Ozzy şi Sharon Osbourne, potrivit Mediafax.


    Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrieFoto: Splash
Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrieFoto: Splash

Elton John şi David Furnish, iubire eternă

Elton John şi David Furnish au o relaţie care a început în urmă cu 21 de ani şi au împreună doi fii - Zachary, în vârstă de trei ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani. Cei doi copii ai cuplului vor fi purtătorii de verighete la nunta părinţilor lor.

Elton John militează de mulţi ani pentru respectarea drepturilor persoanelor gay în Marea Britanie şi în Ucraina, ţară care i-a refuzat în 2009 dreptul de a adopta un copil, din cauza vârstei şi a stării sale civile. Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net