Emily Ratajkowski, femeia cu cei mai frumoși sâni, a născut de 8 martie! Ce nume special are bebelușul

Ultima actualizare:

    Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima oarăFoto: Arhivă personală
Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima oarăFoto: Arhivă personală

Așteptarea a luat sfârșit pentru modelul Emily Ratajkowski (29), care a adus pe lume primul său copil chiar de 8 martie. Aceasta și partenerul ei, Sebastian Bear-McClard, care s-au căsătorit în 2018, au ales deja și numele micuțului, care este un băiețel. De asemenea, internauții au putut să vadă și prima imagine cu bebelușul, care era alăptat de la cei ce au fost numiți „cei mai frumoși sâni naturali”.

Emily Ratajkowski a născut un băiețel

După ce a tot publicat pe rețelele de socializare imagini îndrăznețe cu burtica de gravidă la vedere, Emily Ratajkowski va înlocui de acum pozele respective cu cele cu bebelușul ei nou-născut. Modeul a adus pe lume primul ei copil chiar de Ziua Internațională a Femeii, însă anunțul cel mare nu l-a făcut decât peste câteva zile, atunci când a decis să le arate și urmăritorilor săi prima fotografie cu micuțul.

Acesta este un băiețel, chiar dacă modelul nu a dorit inițial să dezvăluie sexul bebelușului ei. Emily s-a fotografiat în timp ce îl alăpta la sân pe micuț, împărtășind și cu urmăritorii ei virtuali numele pe care l-a ales pentru băeiețel.


    Foto: Instagram
Foto: Instagram


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume în data de 8 martie 2021 în cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram. Modelul susține că nu e adepta caracterizării bebelușilor după sexul cu care s-au născut.

„Nu îmi place că încercăm să le implementăm oamenilor ideea de gen, mai ales bebelușilor. Vreau să fiu un părinte care îi permite copilului meu să mi se arate așa cum e el”, declara recent Emily, explicând motivul pentru nu a vrut să dezvăluie ce sex e micuțul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net