Emily Ratajkowski, pictorial incendiar în propriul dormitor! Imagini interzise minorilor

21 decembrie 2018
image
Emily Ratajkowski pozeaz─â sexy ┼či pe Instagram, nu doar pentru ┼čedin┼úele foto oficiale

Emily Ratajkowski, ├«n v├órst─â de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele din lume la ora actual─â, iar aspectul s─âu fizic demn de invidiat i-a adus nenum─ârate contracte cu diferite case de mod─â renumite. Emily ├«ncearc─â s─â ├«mbine actoria cu modellingul ┼či se pare c─â se descurc─â de minune. Fotomodelul pozeaz─â sexy ┼či pentru prietenii s─âi virtuali de pe Instagram, nu doar ├«n timpul ┼čedin┼úelor. Ultimele imagini ├«nc─ârcate de aceasta sunt interzise minorilor!

Emily Ratajkowski este apreciat─â de sute de mii de persoane de pe mapamond pentru frumuse┼úea sa natural─â ┼či pentru aspectul fizic f─âr─â cusur. Fotomodelul nu i-a pauz─â de la aparatul de fotografii nici atunci c├ónd se afl─â ├«n timpul liber ┼či dore┼čte s─â fie c├ót mai aproape de prietenii virtuali. A┼čadar, pozeaz─â c├ót mai sexy, iar apoi ├«ncarc─â imaginile pe pagina personal─â de Instagram.

image
Emily a încărcat o fotgrafie cu posteriorul său pe pagina personală de Instagram

Ultimele imagini distribuite de ea sunt interzise minorilor, c─âci Emily pozeaz─â purt├ónd doar un costum de baie minuscul, de culoare neagr─â. Primul instantaneu o surprinde pe Emily din profil, buzele voluptoase fiind cele care ies ├«n eviden┼ú─â. Dac─â prima fotografie este una relativ cuminte, cea de-a doua cu sifuran┼ú─â a st├órnit imagina┼úia celor care au privit-o. Vedeta nu se teme s─â se expun─â liber pe Instagram, a┼ča c─â posteriorul bombat a fost "vedeta". 

image
Emily a încărcat o fotgrafie cu posteriorul său pe pagina personală de Instagram Foto: Instagram

"Joc un rol ├«ntr-o societate patriarhal─â ┼či ├«mi capitalizez imaginea sexy pe care o am. M─â face s─â m─â simt bine ├«n propria piele, ├«ns─â nu trebuie s─â m─â limitez doar la aspect. Nu este corect s─â fie f─âcute reguli despre cum ar trebui s─â ar─âte o feminist─â sau ce ar trebui s─â poarte. Aceasta atitudine este una sexist─â. Cred c─â ├«n general oamenii nu vor s─â le aud─â pe femei vorbind depsre astfel de lucruri. Cele care fac bani de pe urma felului ├«n care arat─â sunt cele mai judecate", a declarat recent modelul, ├«n cadrul unui interviu. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia