Eminem revine pe marele ecran, ar putea juca într-un thriller

Ultima actualizare:

    Eminem
Eminem

Rapperul american Eminem ar putea juca din nou într-un film, la nouă ani după ce a debutat pe marele ecran în calitate de actor cu rolul din drama "8 Mile", informează hollywoodreporter.com.

Potrivit presei americane de specialitate, rapperul are mari şanse să primească rolul principal în thrillerul "Random Acts of Violence", un lungmetraj ce va fi produs de studiourile 20th Century Fo, informează Mediafax.

Proiectul se află în pregătire de peste patru ani în birourile studiourilor Fox, iar scenariul a suferit numeroase modificări de-a lungul timpului. Filmul va spune povestea unui fost condamnat, recent eliberat din închisoare, care încearcă din răsputeri să nu mai încalce legea, în ciuda presiunilor la care este supus de membrii bandei din care a făcut parte.

În acelaşi timp, FBI încearcă să îl recruteze cu scopul de a anihila acea reţea mafiotă. Filmul "Random Acts of Violence" va fi regizat de cineastul David Von Ancken, care a scris în trecut scenariile câtorva episoade din serialul "Californication".

După ce şi-a făcut debutul în 2002 în calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net