Emma Watson, mesaj emoționant: ”Alături de voi mi-am petrecut întreaga copilărie”


    Emma Watson este recunoscătoare primului rol din viața eifoto: Instagram
Emma Watson este recunoscătoare primului rol din viața eifoto: Instagram

Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson se află în Londra la reuniunea extraordinară a actorilor care au jucat în seria de filme cu magicieni. Emma Watson și-a surprins fanii după ce a postat fotografii vechi, din copilărie, din timpul filmărilor și a declarat emoționată că cele mai frumoase amintiri le are de pe vremea când era Hermione.

Emma Watson i-a emoționat pe toți admiratorii ei cu o fotografie realizată în urmă cu 20 de ani, când începeau filmările la seria ecranizărilor cu magicienii copii. Pentru Daniel Radcliffe (32 de ani), Rupert Grint (33 de ani) și Emma Watson (31 de ani) primul film din seria Harry Potter a însemnat începutul unei cariere de succes. Casa de producție cinematografică Warner Bros. plănuiește o revenire extraordinară a magicienilor din filmul pentru copii cu Harry Potter, informează The Sun. La 20 de ani de la lansarea filmului ”Harry Potter și piatra filosofală”, Warner Bros. i-a chemat în Londra la negocieri pe Harry, Hermione și Ron, protagoniștii seriei pentru a turna o nouă ecranizare. Daniel Radcliffe (32 de ani), Rupert Grint (33 de ani) și Emma Watson (31 de ani) au fost săptămâna trecută într-un tur extraordinar pe la studiourile londoneze ale casei de producție și au rememorat începuturile carierei lor și clipele petrecute în fața camerelor video la școala de vrăjitori Hogwarts. Deși fiecare dintre cei trei a luat-o pe drumuri diferite, devenind actori de succes și în roluri de personaje adulte, cei trei au recunoscut pentru tabloidul britanic că ”nu vor înceta niciodată să fie copii magicieni”.


    Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson la începuturifoto: Instagram
Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson la începuturifoto: Instagram

Citește și:

Emma Watson devine mai obraznică

Emma Watson, scandal cu poze topless! Ce imagini au ajuns pe internet

Emma Watson, avere de 85 de milioane $

Emma Charlotte Duerre Watson s-a născut la 15 aprilie 1990, în Paris Franța. Între 2008 și 2014 a studiat la Universitatea Brown și a câștigat Teen Choice Award for Choice Movie: Liplock. În 2017, a jucat în filmul ”Cercul” și în ”Frumoasa și Bestia”. Are o avere estimată la 85 de milioane de dolari și este o înfocată activistă pentru protejarea mediului înconjurător. Ea este cea mai tânără actriță din echipa de actori din seria Harry Potter, având doar 9 ani când au început filmările.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub bianca rus png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg