Emoționant! Olivia Newton-John a făcut-o să plângă pe Frida, de la ABBA, chiar de ziua ei

Ultima actualizare:

    Anni-Frid Lyngstad și Olivia Newton-John sunt bune prietene de mai mulți anifoto: Instagram
Anni-Frid Lyngstad și Olivia Newton-John sunt bune prietene de mai mulți anifoto: Instagram

Emoționant! Anni-Frid Lyngstad, de la ABBA, a împlinit 76 de ani la 15 noiembrie. Actrița din ”Grease”, Olivia Newton-John, 73 de ani, i-a transmis un sincer ”La mulți ani!” și a reușit să o emoționeze până la lacrimi după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie făcută în urmă cu câțiva ani.

Olivia Newton John, în vârstă de 73 de ani, se luptă de mulți ani cu un cancer nemilos însă se bucură de fiecare clipă pe acest pământ și spune că nu vrea să rateze nici măcar o aniversare pentru că nu știe dacă o va mai prinde pe următoarea. Olivia Newton-John, 73 de ani, a dezvăluit în urmă cu doar câteva luni că de 30 de ani se bate cu cancerul la sân, care a ajuns în stadiul IV, cu ajutorul cannabisului. Artista a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV în urmă cu patru ani, după ce reușise să învingă boala pentru a treia oară. Ea a acordat recent un interviu emoționant despre bătălia pe care o duce cu această cumplită boală cu care a fost diagnosticată prima oară în urmă cu aproape 30 de ani. Olivia a zis că se consideră o persoană norocoasă pentru că a reușit să se lupte cu cancerul și să nu se lase învinsă. ”Am zile proaste, am durerile mele, dar cannabisul pe care soțul meu îl cultivă are un aport uriaș în a face față răului”, a spus vedeta.

Citește și:

Olivia Newton-John are cancer în fază terminală. Ce mărturisiri a făcut actrița

Olivia Newton-John a împlinit 73 de ani. De 27 de ani se luptă cu cancerul și are corpul invadat de metastaze

Trupa Abba se reunește în 2022

Trupa suedeză care a marcat atâtea generaţii s-a destrămat în 1983, după ce căsniciile dintre Benny Andersson, 75 de ani, şi Anni-Frid Lyngstad, 76 de ani, şi cea dintre Agnetha Faltskog, 72, de ani şi Bjorn Ulvaeus, 77 de ani, au eşuat. În 2022, formaţia ABBA împlineşte o jumătate de veac de la înfiinţare şi a acceptat după multe insistenţe să se reunească. Nu vor apărea fizic pe scenă, pentru că vor să rămână în memoria fanilor cu chipurile din anii ‘80, când dominau muzica pop mondială cu hituri precum ”The Winner Takes It All”, ”Dancing Queen”, ”Chiquitita”, ”I Have a Dream” sau ”Waterloo”. Cei patru au averi cumulate de peste un miliard de dolari.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net