Eva Longoria: «Divorţul m-a îmbolnăvit!»

Ultima actualizare:

Frumoasa brunetă a suferit foarte mult după despărţirea de soţul ei, baschetbalistul Tony Parker. Actriţa povesteşte că la un moment dat ajunsese piele şi os, reuşind în cele din urmă să-şi revină datorită antrenorului personal.

Longoria, de la finalizarea divorţului de Tony Parker, la începutul lui 2011, are o relaţie cu actorul Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz.

Eva şi-a încheiat relaţia cu Parker în noiembrie 2010, după ce a descoperit sute de maseje ale acestuia către o altă femeie. Săptămâna trecută divorţul lor a fost finalizat în Texas, informează usmagazine.com.

La numai trei luni de la divorţ, soţul Evei spunea că este fericit

La aproape trei luni de când s-a despărţit oficial de actriţă şi la o săptămână de când s-a pronunţat divorţul, jucătorul de basketball nu se afla într-o stare foarte bună.

«Am fost foarte norocos în viaţă. Am o familie super, prieteni - asta e cel mai important. Când mă uit la ceea ce se întâmplă în lume - copii bolnavi, oameni cu probleme reale - nu am de ce să mă plâng», mărturisea la acea vreme Parker la un post de radio, conform people.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net