Eva Longoria, rafinată si sexy, la gala Princess Grace. Vezi și alte staruri!

Ultima actualizare:

Gala Princess Grace, a cărei gazdă a fost actrița Jane Lynch, a onorat amintirea și moștenirea lăsată de Grace Kelly, avându-i ca invitați de seamă pe Prințul Albert și soția sa însărcinată, Prințesa Charlene de Monaco, Dick Van Dyke, Geena Davis, Eva Longoria și alți actori de seamă ai Hollywoodului.

Evenimentul, sponsorizat de Christian Dior Couture, a avut loc miercuri seara, la Hotelul Beverly Wilshire și a premiat cu trofee speciale actori vechi și noi, dar și tineri care au avut prestații excelente în film, teatru și dans. Toți invitații de seamă au ținut să ofere discursuri inspiraționale în memoria regretatei Prințese Graceși au participat la o licitație live cu tematica regală. 

Eva Longoria a fost o prezență fabuloasă la eveniment, fiind prințesa galei. Rochia ei delicată și senzuală, de un roz pal, cu model transparent și fin, au transformat actrița de 39 de ani într-o apariție de vis, romantică și vintage, demnă de o serată la care participă și regalități. Rochia este semnată Gabriela Cadena și vine perfect pe miniona frumusețe latino. 

Vezi cine a dat chix la capitolul ținută și cum s-au mai îmbrăcat invitații de seamă ai galei!

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg