EXCLUSIV! Andreea Marin, la braţ cu 3 fotbalişti! Vezi cu cine s-a pozat bruneta


    Andreea Marin alaturi de jucatorii de la AS
Andreea Marin alaturi de jucatorii de la AS

Andreea Marin se implică în fotbal! Bruneta, soția fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, și-a asociat numele ei și al fundației ”Prețuiește viață”, al cărei fondator este, cu echipa ASA Târgu Mureș.

Andreea s-a fotografiat alături de trei dintre cei mai importanți fotbaliști de la Târgu Mureș: Ioan Hora, Edi Stăncioiu și Ianis Zicu. Vedeta tv a primit din partea celor de la ASA un tricou cu numele ei inscriptionat pe spate.

Andreea Marin șl jucătorii de la ASA
Andreea Marin șl jucătorii de la ASA

”Inima fundației noastre este acum pe tricourile jucătorilor, pe care ii vom susține din tribuna sâmbătă, la București, în meciul cu Dinamo! Nimic nu e întâmplător: cu putin timp în urmă, Caravana Prețuiește Viața poposea la Tg. Mures cu succes și cauzele susținute de noi au avut ecou in inimile jucătorilor, care și-au propus să îi sprijine pe copiii mai puțin norocoși ce beneficiaza de programele noastre. Pentru că sportul vindecă trupul, dar și sufletul, pentru că viața merită a fi traită frumos și demn, pentru că unindu-ne forțele putem aduce lumina, împlinire, șanse reale. Sâmbătă, pe stadionul din Ștefan cel Mare, primii copii din programul "Alege demnitatea" al Fundatiei Prețuieste Viața vor fi alături de jucătorii de la ASA Tg. Mureș! Problemele din familiile lor (din păcate, deloc ușoare, violența domestică, dizabilități...) vor începe, pas cu pas, să treacă pe planul doi, pentru că le vom lumina viața, în timp, împreuna. Mulțumesc echipei, Primăriei și Consiliului local Tg. Mureș, finantatorii echipei !”, a scris Andreea Marin, pe pagina personală de Facebook.

Andreea Marin
Andreea Marin

Și colaborarea nu este deloc întâmplătoare, pentru că, recent, bărbatul ”Zânei” a semnat un parteneriat cu gruparea condusă de Daniel Stanciu.

Tuncay este managerul medical al clubului ASA și se va ocupa exclusiv de jucătorii care au probleme de sănătate.

tuncay ozturk.
tuncay ozturk.
zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
george burcea lurch jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png